To je to što me zanima!

Rozga prije 24 godine: Ovako je izgledala na prvom nastupu

Davne 1994. Jelena je na natjecanju 'Zvuci Jadrana' izvodila pjesmu 'Ti si želja mog života'. Nitko tada nije slutio da će Jelena postati jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga (41) svoju je karijeru započela vrlo mlada. Prvi je glazbeni nastup imala davne 1994. u Splitu. Nastupila je na amaterskom natjecanju 'Zvuci Jadrana' te je kao 17-godišnja pjevačka nada osvojila 'Zlatnu gospu' za najbolju interpretaciju. 

Izvodila je pjesmu 'Ti si želja mog života', a poslušajte kako je to zvučalo i kako je izgledala Jelena prije 24 godine: 

Nitko tada nije slutio da će Splićanka postati jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji. Samo dvije godine kasnije postala je pjevačica grupe Magazin s kojom je nastupala deset godina. Godine 2006. Jelena je započela samostalnu karijeru. 

Početkom listopada ove godine Rozga je objavila novu pjesmu pod nazivom 'Ostani'. Sa svojim je obožavateljima na društvenim mrežama objavila video sa snimanja spota te se našalila na svoj račun. Pokazala je kako je izgubila ravnotežu dok je koračala plićakom te je skoro pala na stijene. Tada su joj obožavatelji rekli da bi njezin pad bio gledaniji nego spot. 

Kako je Jelena rekla, snimanje tog spota je bilo naporno. Samo rad na njezinim pletenicama je trajao osam sati. 

- Iskreno, mislim da možda čak i ne bih pristala na to da sam znala što me čeka - ispričala je Jelena za frizuru. 

ISPOVIJEST DJEVICE: 'Drugi su mi se rugali što još uvijek nisam imala seksualno iskustvo s ovoliko godina, ali mene nije briga!'

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ork24 19.10.2018.

    Jako lijepo izgleda ! Slatka. 👍

  • 19.10.2018.

    Bolje izgleda sada nego onda.

  • Papatest 19.10.2018.

    Nije se puno promijenila,seljanka je i dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare