To je to što me zanima!

RTL Direkt sinoć je dobio novog voditelja: 'Mojmiru je pokosila druga doza, ja se zasad držim...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditelji nagrađivane emisije RTL Direkt u normalnim su okolnostima Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić, no oni sinoć nisu bili u mogućnosti biti ispred kamera
Vidi originalni članak

Gledatelje RTL Direkta sinoć je iznenadilo novo lice na malim ekranima. Zbog nuspojava nastale nakon cijepljenja voditeljica Mojmira Pastorčić (37) nije bila u mogućnosti voditi emisiju, pa je uskočio kolega Ivan Vrdoljak

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobra vam večer. Deset i petnaest je. Mojmiru je pokosila druga doza cjepiva, ja sam Ivan Vrdoljak i zasad se držim. Vi gledate RTL Direkt - rekao je Vrdoljak na početku emisije i s time objasnio što se dogodilo.

BILI SKUPA PET GODINA Mojmira prekinula s dečkom? 'Nemam što reći na tu temu'

Zoran Šprajc (53) je sredinom svibnja slomio ruku pa je već neko vrijeme odsutan.

- Ostavite Vrdoljaka da vodi RTL Direkt, interesantan, zanimljiv, direktan i ne upada u riječ - napisao je zadovoljni gledatelj, no drugi se ipak nisu s time nisu složili: 'Mojmira, vrati se'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Viktorijo 23.11.2021.

    Od Šprajca i Patorčić teško može bit gori voditelj. Mojmira Pastorčić je bezobrazna, nema kulture, stalno upada u riječ a Šprajc jedan dan priča jedno drugi dan drugo, okreće se kako vjetar puše. 

  • pumperica 05.06.2021.

    Neki ocito nece nikad shvatit!!!!

  • Zlatna Vuga 03.06.2021.

    Odlično je odradio posao, lijepo se snašao, a ugodan je i oku i uhu. Super izbor za zamjenu Šprajca i Mojmire. Štoviše, trebalo bi ga ostaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare