Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
52 komentara

Mojmira prekinula s dečkom? 'Nemam što reći na tu temu'

Kontaktirali smo Mojmiru za komentar. 'Nemam Vam ništa za reći na tu temu', kratka je bila Mojmira... Sportski novinar i voditeljica RTL Direkta dugo su svoju vezu držali u tajnosti...

52 komentara

Urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. Magazin Story doznaje kako je Mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom, urednikom i voditeljom Markom Vargekom, nakon što je s njim provela pet godina. Napisali su i kako je Marko odselio iz njihova zajedničkog stana.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kontaktirali smo Mojmiru za komentar.

- Nemam Vam ništa za reći na tu temu - kratka je bila Mojmira. 

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Mojmira i Marko dugo si bili prijatelji, a onda je to preraslo u nešto više. Ipak, nije često pričala o njihovom odnosu. 

- U društvu je zabavan, u poslu originalan. Svako mi jutro iscijedi sok od naranče, ali možda mu je najdivnija osobina što o svojim osobinama ne bi volio čitati u časopisu - rekla je Mojmirapočetkom godine  za prethodno spomenuti magazin. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sportski novinar i voditeljica RTL Direkta dugo su svoju vezu držali u tajnosti, da čak ni njihovi kolege nisu znali da su s prijateljske razine prešli na ljubavnu.

Naime, kad se 2016. doznalo za njihovu ljubav, Mojmira i Marko već su bili godinu i pol zajedno, a o svojoj privatnosti ne pričaju ni danas. 

Naši partneri pišu
Message