To je to što me zanima!

RTL priprema show za sve koji si žele ubrizgati botox

Petero gledatelja će nakon liječničke kontrole krenuti u ordinaciju Rajka i Dinka Tončića, a sve će se odvijati pred kamerama.
Vidi originalni članak

RTL televizija uskoro kreće s projektom u kojem će plastični kirurzi ubrizgavati botox na zabavama uz šampanjac, jagode i ples. Petero gledatelja će nakon liječničke kontrole krenuti u ordinaciju Rajka i Dinka Tončića, a sve će budno pratiti kamere. Show se zove 'Prvi hrvatski botox party'.
- Cilj nam je da svaka gledateljica nakon tretmana izgleda bar deset do 15 godina mlađe - izjavila je za Index urednica emisije "Exploziv" Elizabeta Penić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 15.03.2009.

    Meni je ovo manje odvratno od onog sa Alex-om i njenom brazilskom depilacijom...

  • JAX 15.03.2009.

    nakon dvije epizode ce i to ukinuti

  • bluesky 15.03.2009.

    Nema tog otrova,kemikalije,gnojiva,tabletine,droge i što god oćete koja će spriječit neminovno.Godine čine svoje i treba ih s ponosom nositi a ne izgledati ko jocker iz filma Batman.Sve je to prokleta Amerika i divlji zapad od evrope nama donija.Totalnu iskrivljenu instant stvarnost.Pa ljudi jel normalno da žena od pedeset godina izgleda ko od dvadeset a vrat joj i ruke gore od one vještice iz bajke o Ivici i Marici?I to je normalno?Onaj Robantiko jel to normalno?Čovjek ima nered iznutra sam sa sobom.Još nisu izmislili kirurgiju duše pa im uzalud bacanje novca na iluziju.Pa onda bi ove miljunašice i bogatašice(netko je spomenija Morićku)bile najsretnije žene na svitu a vidite šta se događa.nema vječne mladosti i neka.dabogda vi svi ovdje doživili stotu i bili na svojim nogama i bistri u glavi dovoljno da se ne trujete zbog lipote jer mladost i lipota prolaze.ostaje samo lipota duše kojom ste uljepšali i obogatili život svojih voljenih.Po tom će nas pamtiti kad nas ne bude-ljepoti duše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare