To je to što me zanima!

RTL vara djevojke koje žele postati manekenke?

Ugovor s agencijom obećao je član žirija “Top-modela” Boris Bašić. Sada demantira da modna agencija Major uopće ne zna za manekenke
Vidi originalni članak

Modni agent Boris Bašić kaže da milanska modna agencija Major zna za emisiju “Hrvatski Top- model”, a navodno nepostojeći ugovor koji s njima ima ne želi komentirati ni pokazati jer je to, kaže, poslovna tajna.
- Boris Bašić je ugovor. Ako ja izađem iz showa, ugovora nema. Valjda je dovoljan dokaz da agencija Major zna za nas to što smo prošli tjedan djevojke iz 'Top-modela’ i ja bili kod njih u Milanu i snimali emisiju s njihovim vlasnikom. Prije nekoliko dana na Brač je došao još jedan direktor iz Majora i s njim smo isto tako snimali emisiju - komentira Bašić tvrdnje da RTL nije potpisao ugovor s Majorom, agencijom u koju bi trebala otići pobjednica emisije.
Bašić je svojedobno bio u modnoj agenciji Stars Club. Vlasnik te agencije Boris Vidović kaže da se sjeća Bašića kao mladića. Fanatično je želio postati maneken, a to što u žiriju emisije sjedi kao “ugledan modni agent” ga iznenađuje.
- Bio je kod nas s Danijelom Birčićem (danas transvestit Lina G, op. a.), no nije zadovoljavao kriterije - rekao je Vidović.
Bašić kaže da je otišao iz Starsa kad je shvatio da mu neće naći posao. Za Danijela nije čuo.
- Snimao sam za Versace i Armanija. Toliko o tome da sam propali maneken - zaključio je Bašić.  Nadležni na RTL-u nisu bili dostupni za komentar.

NUDILI JOJ POSAO U ZAMJENU ZA SEKS
Aktualna Miss Hrvatske Tajana Jeremić (18) otkrila je kako je dobila nemoralnu ponudu. Rekla je da je znala da toga ima u manekenskom poslu, no ipak se šokirala. Trebala je snimiti reklamu, no jedan gospodin joj je jasno dao do znanja što očekuje zauzvrat. Do suradnje, kaže, nije došlo. U sretnoj je vezi s Andrijom, sinom političara Ante Prkačina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Barney 02.05.2008.

    haha. ko na kozjaku... ajde cmokni ga malo....to ti je putovnica za milano....kaze ova: bas me morate dirati? da, tako ti to ide....niko ti nista nece poklonit na lijepe oci....ajde,cmokni ga :)

  • tinna_zg 01.05.2008.

    koga briga?!

  • anna22 01.05.2008.

    bla, bla.. truć truć..

Komentiraj...
Vidi sve komentare