Obavijesti

Show

Komentari 3

RTL vara djevojke koje žele postati manekenke?

RTL vara djevojke koje žele postati manekenke?
3

Ugovor s agencijom obećao je član žirija “Top-modela” Boris Bašić. Sada demantira da modna agencija Major uopće ne zna za manekenke

VIDEO

Modni agent Boris Bašić kaže da milanska modna agencija Major zna za emisiju “Hrvatski Top- model”, a navodno nepostojeći ugovor koji s njima ima ne želi komentirati ni pokazati jer je to, kaže, poslovna tajna.
- Boris Bašić je ugovor. Ako ja izađem iz showa, ugovora nema. Valjda je dovoljan dokaz da agencija Major zna za nas to što smo prošli tjedan djevojke iz 'Top-modela’ i ja bili kod njih u Milanu i snimali emisiju s njihovim vlasnikom. Prije nekoliko dana na Brač je došao još jedan direktor iz Majora i s njim smo isto tako snimali emisiju - komentira Bašić tvrdnje da RTL nije potpisao ugovor s Majorom, agencijom u koju bi trebala otići pobjednica emisije.
Bašić je svojedobno bio u modnoj agenciji Stars Club. Vlasnik te agencije Boris Vidović kaže da se sjeća Bašića kao mladića. Fanatično je želio postati maneken, a to što u žiriju emisije sjedi kao “ugledan modni agent” ga iznenađuje.
- Bio je kod nas s Danijelom Birčićem (danas transvestit Lina G, op. a.), no nije zadovoljavao kriterije - rekao je Vidović.
Bašić kaže da je otišao iz Starsa kad je shvatio da mu neće naći posao. Za Danijela nije čuo.
- Snimao sam za Versace i Armanija. Toliko o tome da sam propali maneken - zaključio je Bašić.  Nadležni na RTL-u nisu bili dostupni za komentar.

NUDILI JOJ POSAO U ZAMJENU ZA SEKS
Aktualna Miss Hrvatske Tajana Jeremić (18) otkrila je kako je dobila nemoralnu ponudu. Rekla je da je znala da toga ima u manekenskom poslu, no ipak se šokirala. Trebala je snimiti reklamu, no jedan gospodin joj je jasno dao do znanja što očekuje zauzvrat. Do suradnje, kaže, nije došlo. U sretnoj je vezi s Andrijom, sinom političara Ante Prkačina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...