To je to što me zanima!

Rucner na promociju došli bivši muž, gradonačelnik i kolege...

Na Aninoj promociji pojavili su se brojni glazbeni kolege i kolegice poput Sandija Cenova, Sandre Bagarić i Alke Vuice, a nije događanje propustio ni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji joj je čestitao uz cvijeće
Vidi originalni članak

Promocija novog studijskog albuma violončelistice Ane Rucner (37), ‘Croatian Heritage‘, okupila je u Zagrebu mnoga poznata lica, a glazbenicu je između ostalih došao podržati i njezin bivši suprug Vlado Kalember (66), s kojim je ostala u dobrim odnosima. 

Nedavno je spotom za pjesmu 'Uvijek vjerni' najavila izlazak novog studijskog albuma koji je sada i ugledao svjetlo dana. Rucner je predstavila glazbeno blago svih hrvatskih regija u zanimljivom glazbenom izričaju.

SLAŽE SE S BIVŠOM ŽENOM Vlado o razvodu: U svemu smo bili odlični, ali se javila razlika

Album 'Croatian Heritage' sadrži 11 skladbi i bonus pjesmu, 'Uvijek vjerni', a obuhvaća Hrvatsku Od Istre i Opatije, preko Dubrovnika i Sinja, do Zagreba, sjevera Hrvatske i Slavonije.

Na Aninoj promociji pojavili su se brojni glazbeni kolege i kolegice poput Sandija Cenova, Sandre Bagarić, Alke Vuice i drugih, a nije događanje propustio ni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji joj je čestitao uz cvijeće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.03.2020.

    Sve bivsi jahaci.

  • nadkonobar 04.03.2020.

    Bandić Rucnericu slao u Kinu sa našom lovom, Begovički dao stan, Majolici tenis centar,Mili Horvat kupio torbice Louis Wution,onoj Bachovoj dao emisiju na Z1 Zagrljaj ljepote, koja je sve ali ne ljepota,Sandri bacačici je stalni sponzor.....itd.Oj stari lisac tko te ne bi znao.

  • S.T.A.R.S 04.03.2020.

    Kume pak si tu,pak.buju stebe delali bedaka kume dobra bila janjetina i vino kaj smo jučer lupali

Komentiraj...
Vidi sve komentare