To je to što me zanima!

Rudan objavila da se udala za 16 godina mlađeg, zbog velikog interesa javnosti pala stranica...

Vedrana Rudan objavila je svojoj službenoj stranici da se udala za 16 godina mlađega. Detalji vjenčanja u Opatiji mogu se pročitati na njezinom blogu, koji se u jednom trenutku zbog velikog interesa nije mogao otvoriti
Vidi originalni članak

Književnica Vedrana Rudan (71) objavila je na društvenim mrežama fotografiju vjenčanog prstena s vjenčanja u Opatiji i zainteresirala javnost za svoj blog.

- Vedrana sve svoje drage sljedbenike moli za strpljenje. Stranica se teže otvara zbog ogromnog interesa za hrvatsko vjenčanje desetljeća. Zahvaljujemo na čestitkama, web administratorica Bojana - pisalo je u komentarima ispod poveznice za blog. 

Na svom blogu je opisala vjenčanje:

- Pop je došao točno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili je***i antifašisti koji su nosili vijence na spomenik palim borcima, a limena glazba svirala je Lenjinov marš.

Rudan o detaljima svadbe 'Udat ću se za 16 godina mlađeg u parku u Opatiji. On, mimoze, more i borovi. Volim romantiku'

Dok su neki čestitali Vedrani na vjenčanju, drugi su se oduševili potezom:

- Koji si ti stručnjak za marketing! Svaka ti čast! - napisala joj je jedna od pratiteljica.

Stranica se trenutno ne može otvoriti i još nije jasno je li blog o vjenčanju marketinški trik ili stvarnost. Vedrana je svakako privukla veliku pažnju javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • tomislav12 16.07.2021.

    Ova još živa??????????

  • Sićka 16.07.2021.

    Odlično trovanje Vedrane R.Ekipa ne kuži osnove marketinga

  • kormilar 23.06.2021.

    Kaže Vedrana da je korona pokazala tko joj je ustvari muž i razveli su se nakon 30 godina braka, ali opet se udaje - za 16 godina mlađeg! Znači taj drugi, mlađi je bio u rezervi i prije korone! Pametnom dovoljno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare