To je to što me zanima!

Ruggero počinje vjerovati da je Andreina smrt jako sumnjiva

U međuvremenu Elena odluči učiniti gestu pomirenja prema Tavianicama i dovodi malu Evu da je Aurora potajno vidi. Djevojke zaključe da su je krivo procjenile
Vidi originalni članak

Tessa pronalazi Andreu mrtvog: ubijen je. Mancini počinje istragu i otkriva da novac kojim je Andrea otvorio TessaBar nije dobiven na kartanju, nego da dolazi iz nekog mutnog posla.

Mancini nije jedini koji istražuje i postavlja pitanja. Ruggero također počinje vjerovati da je Andreina smrt i više nego sumnjiva. Tko je njega želio mrtva? U međuvremenu Elena odluči učiniti gestu pomirenja prema Tavianicama i dovodi malu Evu da je Aurora potajno vidi. Djevojke zaključe da su je pogrešno procijenile te se Monforteica dogovori s Aurorom. 

Pristaje da joj svakog dana kriomice dopusti vidjeti malenu. Međutim, Aurora shvaća da joj jedino Edoardo može pomoći da dobije kćer natrag. A jedini način da dođe do njega jest da ga zavede. Pa ode na imanje s ponudom za Edoarda. Provest će noć s njim u zamjenu za svoju kćer. Edoardo ne pristaje. Jedna mu noć nije dovoljna. Želi Auroru zauvijek. Pristane li se udati za njega, on će se pobrinuti da ona dobije Evu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare