To je to što me zanima!

Rumer promijenila imidž: Sve više nalikuje na majku Demi

Iako ima 53 godine, glumica Demi Moore njeguje mladenački izgled, pa do izražaja sve više dolazi nevjerojatna sličnost s kćerkom Rumer koja je promijenila izgled
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno sudjelovala i pobijedila u showu 'Ples sa zvijezdama', Rumer Willis (26) ponosno pokazuje svoje tijelo koje je napornim treninzima dovela do savršenstva. 

Koliko se utegnula, pokazala je u uskoj bijeloj haljini koju je nosila na dodjeli CMT nagrada u Nashvilleu. Kći Demi Moore (52) i Brucea Willisa (60), sve je ljepša i sve više nalikuje na slavnu majku. 

Rumer je nedavno na Instagramu podijelila i njihovu zajedničku fotografiju u istim kombinezonima i s raspuštenom kosom gdje ih je stvarno teško razlikovati. Najstarija kći bivših supružnika uljepšala je i lice tako što si je povećala usnice. 

Osim što je promijenila izgled, Rumer se i zaljubila. U vezi je četiri mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • njofraaaaaa 14.06.2015.

    sve ljepša i ljepša, ili sve operiranija?

  • heyjoe878 13.06.2015.

    kako ove sve Demine kceri imaju izrazajne brade i jaku donju celjust...a meni je Demi uvijej bila draga glumica, imala mi je neku karizmu...najdrazi mi je onaj film Demi i Michael Douglas, ona je njemu sefica i bivsa ljubavnica...

  • etica 12.06.2015.

    ruzna je :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare