To je to što me zanima!

Rumer Willis: 'Ponosna sam na svoju majku jer nije ranjiva...'

Iako je za mnoge ta knjiga bila previše, njezina kći istaknula je da je jako ponosna na to što njezina majka u svojim pričama odbija biti žrtva. Kaže kako joj se divi jer preuzima odgovornost za svoja djela u dobru i u zlu
Vidi originalni članak

Američka glumica Demi Moore (56) otvorila je dušu o svojoj knjizi 'Inside Out'. Opisala je svoje nevjerojatno putovanje od, kako je rekla, američkog 'ništa' do holivudskog 'svega o čemu ste ikada sanjali'. Njezina najstarija kći, glumica Rumer Willis (31), komentirala je knjigu koja je digla veliku prašinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako sam ponosna na to što se ne boji biti ranjiva - rekla je Rumer. Iako je za mnoge ta knjiga bila previše, njezina kći istaknula je da je jako ponosna na to što njezina majka u svojim pričama odbija biti žrtva. Kaže kako joj se divi jer preuzima odgovornost za svoja djela u dobru i u zlu. 

- Ona je dokaz da možeš proći kroz zaista teške stvari i faze i biti netko tko vas impresionira, ona preuzima odgovornost i jaka je - dodala je. 

Rumer je najstarija sestra Scout (28) i Tallulah Belle (25) koje je Demi dobila dok je bila u braku s Bruceom Willisom (64), od 1987. do 2000. Knjiga njezine majke između ostalog govori o tome kako ju je 15 godina mlađi Ashton Kutcher (41), s kojim je  u braku bila šest godina. Neki protagonisti knjige su već komentirali njezine priče i nazivaju ih osebujnima, dok se Ashton Kutcher brani šutnjom.

U memoarima je napisala kako joj je Ashton u jednom trenutku priznao da mašta o seksu u troje, a ona je, priznaje, odlučila ostvariti tu njegovu fantaziju samo kako bi se pokazala kao cool supruga svom 15 godina mlađem mužu. Nakon što je dva puta sudjelovala u tome, shvatila je da je to pogreška. Kutcher je na ove tvrdnje samozatajno šutio, ali se ipak odlučio obratiti javnosti.

- Malo je nedostajalo da objavim nepromišljeni tweet, a onda sam pogledao svog sina, kćer i suprugu i obrisao ga. Život je dobar - napisao je glumac na društvenoj mreži, dajući do znanja kako ga prozivke ne dotiču.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.10.2019.

    Zgodna... ali i "petlu vreme ide" :)

  • 04.10.2019.

    demi je dobra glumica

  • bree77 04.10.2019.

    Ne boji se biti ranjiva, a ne nije ranjiva..... Svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare