To je to što me zanima!

Rupert ima traume: Poljupca s Emmom se uopće ne sjećam

Glumac koji je čak 11 godina glumio Rona Wesleyja u filmovima o Harryju Potteru otkrio je kako se osjećao kada je trebao poljubiti Emmu Watson (Hermiona)
Vidi originalni članak

Rupert Grint (27), poznatiji kao Ron Weasley iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru prepričao je kako je teklo snimanje poljupca s kolegicom Emmom Watson (25).

- Znamo se otkad sam imao devet godina, i zapravo je bilo jako neugodno jer sam ju gledao kao sestru. Od užasa se uopće ne sjećam poljupca, samo njezine glave i lica koji su se polagano približavali - kaže glumac i nadodaje kako je, na sreću, samo jedan pokušaj bio dovoljan.

Punih 11 godina, od 2000. do 2011., Rupert, Emma i Daniel Radcliffe (26) snimali su zajedno.     

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikluk20 01.02.2016.

    dođi ti tu kod nas....dobiješ dijagnozu PTSP-a i naknadu od 25000 mjesečno....ima u HDZ-u tko će to srediti....

  • Moslavka 01.02.2016.

    Citala sam sve knjige i gledala svaki film sa djecom i dan danas imam "kufer" sa svim knjigama sa naljepnicom Hogwarts. Pocelo je kada su bili mali i sjecam se da sam oko jedan sat cekala da kupim ulaznice ne samo za nas nego i za mojeg sefa, zenu i njegovo petero djece. To nam je bio ritual kad god je novi film izasao van. Kad god mi Jessica dodje iz Halifaks onda uvijek gledamo ove filmove. Hermione, Ron i Harry su bili odlicni.

  • Leaena 01.02.2016.

    Koliko je ovaj Daniel poružnio kad je porastao..(( A Rupert se malo hvali da je ljubio Emmu...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare