To je to što me zanima!

Ruši predrasude: Ljepotica u kolicima želi biti Miss svijeta

Kolica me ne definiraju niti ne ograničavaju, ja i u njima mogu biti jaka, ženstvena i lijepa, rekla je Justine. Natjecanju se priključila zahvaljujući programu 'Beauty With A Purpose'
Vidi originalni članak

Justine Clark prva je djevojka u kolicima koja se natjecala u nekom nacionalnom izboru za MIss. Ova 26-godišnja ljepotica pati od deformacije nogu zbog koje ne može normalno hodati, a natjecanju se priključila zahvaljujući programu 'Beauty With A Purpose' na izboru za Miss Australije.

- Želim da modna pista postane fer mjesto za sve. Kolica me ne definiraju niti ne ograničavaju. I u njima mogu biti jaka, ženstvena i lijepa - rekla je Justine.

U kolicima je već dvije godine, a njezina misija je podržati mlade i nesigurne djevojke.

- Za nekog u kolicima ovo natjecanje je velika stvar. Zapamtite, nije važna rasa, veličina niti invaliditet, jer ste prelijepi - zaključila je. Iako je ispala iz natjecanja, Clark je naglasila kako je ovo veliki korak za modnu industriju.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tallija 23.02.2017.

    Ako i ne bude najljepša, pobijedit će...samo zato što je u kolicima.

  • MAJA-MAGDALENA 22.02.2017.

    Jadna

  • retita🦋 22.02.2017.

    Već time što se prijavila ona je uspjela pobjediti!A jedino ogranićenje je u pojedinim glavama .Oni ne razumiju da je srce je u pitanju, a ne tijelo!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare