To je to što me zanima!

Ruska influencerica bori se za život nakon nesreće na jet-skiju

Polina Strelets bori se za život nakon što je stradala na Baliju. Zadobila je teške ozlijede nogu i kralježnice. Trenutačno je u komi u indonezijskoj bolnici
Vidi originalni članak

Ruska influencerica Polina Strelets (24) bori se za život nakon što je stradala tijekom vožnje na jet-skiju na Baliju. Zadobila je dvostruki prijelom noge te ozlijedila kralježnicu. Trenutačno je u komi u indonezijskoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Avion ruske Vlade trebao bi je prevesti kući, kad to bude moguće.

- Zahvaljujem se zamjenici premijera Tatyani Golikovoj što je u tako kratkom vremenu odgovorila na moj apel. Hvala joj na brzoj pomoći u rješavanju pitanja evakuacije žene iz Sankt Peterburga - izjavio je zamjenik Državne dume Ruske Federacije, Mihail Romanov.

- Naša je dužnost boriti se za život svakog građanina zemlje, bez obzira na to gdje je mu je pomoć potrebna. Evakuacija Poline i njezino daljnje liječenje u Rusiji pod mojom je osobnom kontrolom - dodao je Romanov.

OVO JE NJEZINA SVAKODNEVICA Zarađuje oko 330 tisuća kuna godišnje, ali model i dalje živi s roditeljima i kupuje na akcijama

Influencerica navodno nema dovoljno novca za liječenje. Jedan dan u indonezijskoj bolnici košta vrtoglavih 3300 dolara. Njezini roditelji izjavili su da zdravstveno osiguranje jedva može pokriti dio troškova pa su tražili pomoć države.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare