To je to što me zanima!

Russell Crowe o Hollywoodu: Možda više nećete čuti za mene. Gladiator 2? Pa moj lik je mrtav

Russell Crowe otkrio je kako ozbiljno razmišlja o odlasku u mirovinu nakon 40 godina glumačke karijere. Poručio je kako za njega postoje dva moguća izbora, a komentirao je i film Gladijator 2
Vidi originalni članak

Glumac Russell Crowe (59) otkrio je da razmišlja o prestanu svoje karijere nakon 40 godina u industriji. Poznati glumac razmišlja o tome da se umirovi, a komentirao je i da se osjeća staro. 

- Sada sam u tom razdoblju da stojim ispred ogledala i pitam se koga gledam. Za uzor ću uzeti Ridleyja Scotta, koji još uvijek otkriva nove stvari u svome radu. Ili ću jednostavno nestati i više nikada nećete za mene čuti - rekao je Crowe tijekom festivala u Češkoj te poručio da su to njegova dva moguća izbora, prenosi Daily Mail

FILM O ISTINITIM DOGAĐAJIMA Glumac Russell Crowe o novoj ulozi vatikanskog egzorcista: 'Imao bih sto pitanja za njega'

To ipak ne znači da će Crowe tako brzo nestati s ekrana - završio je rad na nekoliko projekata i angažiran je na filmovima Rothko, American Son i A Taste for Blood. 

A što se tiče Gladijatora 2, a koji bi trebao izaći 2024. godine, Crowe je rekao da ne želi više da mu se postavljaju pitanja o tom filmu. 

VELIKA TRANSFORMACIJA Prepoznajete li ga? Holivudski zavodnik šokirao obožavatelje

- Ne znam tko je dobio ulogu ili kakva će biti radnja filma jer je moj lik mrtav od kraja prvog filma. Ridley Scott je morao imati vrlo jake razloge da se vrati nastavku nakon toliko vremena - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cajger 05.07.2023.

    veli rada borić da je tito 2× umro , pa zakaj ne bi i ti ?

  • 1.mungos 05.07.2023.

    Uskrsnuče ili ono nastavak sa radnjom prije prvog nastavka🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare