To je to što me zanima!

Russell Crowe oduševio se papom: Stvarno je super tip

Hvala ti, Sveti Oče, na blagoslovu, napisao je Crowe na Twitteru nakon posjeta Vatikanu. Glumac je tamo došao s cijelom glumačkom ekipom iz filma
Vidi originalni članak

Jako mi se svidio. Dirnula me njegova nevjerojatna dobrota i način na koji govori. Odmah sam osjetio povezanost između nas dvoje, prepričao je glumac susret s papom Franjom.

Russell Crowe (48) trenutačno promovira novi film “Noa”, koji je snimljen prema biblijskoj priči, te je imao veliku želju upoznati poglavara Katoličke crkve. Nakon dva otkazana susreta, papa Franjo napokon ga je primio.

- Hvala ti, Sveti Oče, na blagoslovu - napisao je Crowe na Twitteru nakon posjeta Vatikanu. Glumac je tamo došao s cijelom glumačkom ekipom iz filma.

- Film okružuju mnoge kontroverze i zato mi je bilo važno da o tome porazgovaram s Papom. Nisam katolik i ne osjećam neku povezanost s crkvenim poglavarima, ali ovaj papa mi je super tip - zaključio je glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Adisibila 28.03.2014.

    Go for papa

  • blonde 28.03.2014.

    Papa je i jedini do sada, koji je u pravom smislu pravi čovijek...suosijećajan, pravedan, pristupačan svakome, kakav je bio i Isus. Da su barem siv državnici svijeta takvi kao on, na ovome svijetu bio bi Raj...

  • kung fu panda 28.03.2014.

    blago tebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare