To je to što me zanima!

Russell Crowe se popunio za ulogu: 'Gladijatore, jesi to ti?'

Russellu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Crowea u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici
Vidi originalni članak

Slavni holivudski glumac proslavio se ulogom Gladijatora u istoimenom filmu, a u to vrijeme Russell Crowe (55) je utjelovio mišićavog rimskog generala Maximusa Decimusa Meridiusa, ali njegove posljednje fotografije daleko su od tih dana. 

Australac je u zračnoj luci u Sydneyju pokazao nešto drugačiji, pomalo sredovječni look. Za potrebe nove uloge u trileru 'Unhinged' glumac se osjetno 'zaokružio', a za razliku od mukotrpnih treninga kojima se ranije pripremao za ulogu Gladijatora, sada mu je jedini zadatak ne vježbati i jesti što god poželi. 

KAO RAMBO I CONAN Ante Kostelić ide u Hollywood: Glumit će ga Russell Crowe?!

Crowe u filmu kojeg ćemo gledati 2020. igra manijaka koji uhodi žene, a kako bi izgledao što uvjerljivije redatelj Derrick Borte (51) tražio je od njega da promijeni konstituciju. 

Russellu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Crowea u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zak123 08.11.2019.

    To nije on!?

  • sprangija 08.11.2019.

    Halo tedatelj sta nije lakse bilo nac debelog dobrog glumca,recimo Johna Goodmana?

  • nori 🖖 08.11.2019.

    55 a već sredovječan !

Komentiraj...
Vidi sve komentare