To je to što me zanima!

Ryan Adams: ‘Uzmi si stan i auto, ja želim stripove i igrice’

Pjevačica Mandy Moore će dobiti automobil Prius, stan na Beverly Hillsu i 2 milijuna kuna, a njemu ostaje kolekcija stripova i igrica, kao i automobili Porsche i Cadillac
Vidi originalni članak

Nakon sedam godina braka razvode se glazbenici Mandy Moore (32) i Ryan Adams (41). Dogovorili su se da nitko neće morati plaćati alimentaciju. 

Moore će dobiti automobil Prius, stan na Beverly Hillsu i 2 milijuna kuna, a njemu ostaje kolekcija stripova i igrica, kao i automobili Porsche i Cadillac.

Inače, par je navodno imao problema i oko podjele  kućnih ljubimaca. Ryan i Mandy živjeli su s dva psa i šest mačaka, a sve su životinje ostale živjeti s Mandy.

- Ryan je obećao da će uzeti barem dvije mačke, ali dosad nije ništa napravio. Mandy će tražiti alimentaciju kako bi se mogla brinuti za sve ljubimce - rekli su njeni prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • batmon 24.06.2016.

    2 mil kuna dobije kuja i nema za hranu mackama .. puj.. ja bi ih spremia za rucak da imam samo 2 mil kuna

  • Oblivion 24.06.2016.

    Mandy Moore... https://www.youtube.com/watch?v=NkVsJGl5d6E Ta je trebala biti nova Britney Spears, sjećam se i jednog srcedrapajućeg filma s njom, bila u vezi s american golden boyem Andyem Roddickom...

  • kung fu panda 23.06.2016.

    ste vidli kaj je demokracija v sadeju moreš dobit alimentaciju i za cucke i mačke

Komentiraj...
Vidi sve komentare