To je to što me zanima!

S. Bilić s djevojkom proveo Dan zaljubljenih u Zagrebu

Kasnije su krenuli prema njegovom stanu. Tom prilikom su ih slikali, a par se, iako oboje zaziru od medijske pozornosti, nije skrivao od fotografa
Vidi originalni članak

Slaven Bilić (40) je Dan zaljubljenih proveo s Ivanom, a dan ranije su bili na večeri u jednom zagrebačkom restoranu, saznaje Extra. Kasnije su krenuli prema njegovom stanu. Tom prilikom su ih slikali, a par se, iako oboje zaziru od medijske pozornosti, nije skrivao od fotografa. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u vezi je s Ivanom Đeldum (25) navodno oko dvije godine, a tijekom tog razdoblja njih dvoje su se uglavnom skrivali od javnosti. Na Valentinovo su izgleda odlučili promijeniti navike.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tinami 17.02.2009.

    Slobodni su, punoljetni i imaju pravo bit s kim hoće...

  • luna2 16.02.2009.

    E taj čovjek brine o sebi,staložen ,miran,.Pa kaj onda kaj ima mlađu curu,slobodan je .Ni on ,a ni ona (za razliku od nekih )nedaju to u javnost.Ako ih tko uhvati ne prave buku oko toga.E Kovači bi se trebali ugledat na njega;drži do svoje djece,uspješan,bez riječi koje bi mogle biti krivo tumačene-stoga djevojci koja ga ljubi: NE ISPUŠTAJ GA!!!!

  • ASSHR 16.02.2009.

    ajde da jos ima oko 30g pa nadalje, jos nekako, ali 25. malo veca razlika. ali on je slaben bilic, ma ona je snjim iz ljubavi. nije da me to sad bas jako zanima ali da mi je vidit kako se ona snalazi recimo u kuhinji i sa njegovom djecom. sjetim se toga i odem odmah na wc. a on prerverznjak jedan. bitno da je mlada i zgodna. tipicno muski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare