To je to što me zanima!

S bivšim pobjednikom: Jacques se fotografira sa Zelmerlowom

S pjesmom ‘My Friend’ Jacques zasad ima 0,7 posto šansi za pobjedu na Eurosongu. Najveće šanse ima talijanski predstavnik Francesco Gabbani s pjesmom ‘Occidentali’s Karma’
Vidi originalni članak

Jacques Houdek (35) u Kijevu je pozirao s pobjednikom Eurosonga iz 2015., Šveđaninom Mansom Zelmerlowom mašući hrvatskom zastavom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S pjesmom ‘My Friend’ zasad ima 0,7 posto šansi za pobjedu na Eurosongu. Najveće šanse ima talijanski predstavnik Francesco Gabbani s pjesmom ‘Occidentali’s Karma’.

Slijedi ga švedski predstavnik Robin Bengtsson sa 16.8 % te Bugarin Kristian Kostov čije šanse iznose 10.2 %.

Crnogorac Slavko Kalezić i Slovenac Omar Naber nisu se plasirali u finale, koje je u subotu. Prolazak su izborili Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugal, Poljska, Armenija, Australija, Cipar i Belgija.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • StapickoKasika 11.05.2017.

    Ova talijanska pjesma je bezveze, a lik pjeva užasno loše.

  • DeBil_Klinton 10.05.2017.

    Žakova pjesma nije niš novo ali je simpatično aranžirana i producirana. Moje mišljenje je da bi trebao završit među prva 3. Talijan je napravio tipični pop pjesmuljak s malo klubskih dance sample-ova iz 2009, 2010.. Ali ima podosta lošiji vokal. Vidjet ćemo, bude napeto..

  • el magnifico 10.05.2017.

    Nek bude u top 10 u finalu i napravio je velik uspjeh. Mada ni to nije lako. Ali kako je jednom netko rekao... prava pjesma je ona koja ima lijep tekst, poruku, koja se izvodi uz instrumentalnu pratnju (a ne npr neke electro zvukove iz laptopa),i koju izvodi pjevač s dobrim glasovnim sposobnostima. Tako da neka mu je sretno! A svakako mi je favorit i Italija.Ako već Jacques ne prođe dobro, neka oni osvoje jer su uistinu maheri za umjetnost i samim time glazbu. Occidentalis Karma ima sve gore navedeno i ima potencijala za odnijet pobjedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare