To je to što me zanima!

S četiri gole djevojke i votkom Ashton je uživao u jacuzziju

Ashton Kutcher i Demi Moore 24. rujna trebali su proslaviti svoju šestu godišnjicu braka, no dok je Demi čekala supruga da dođe doma, on se zabavljao bez nje
Vidi originalni članak

Dok je ležao u jaccuziju s četiri djevojke, Ashton (33) je vikao da hoće još votke, tvrdi svjedok koji je bio prisutan tijekom zabave na dan kad je glumac navodno varao svoju suprugu Demi Moore (48). 

Par je 24. rujna trebao proslaviti šestu godišnjicu braka, no umjesto toga glumac je uživao u društvu 23-godišnje Sare Leal s kojom je, navodno, proveo noć u apartmanu Hard Rock Hotela u Las Vegasu. 

Detalji ove zabave do medija su dospjeli preko jedne od nekoliko cura koje su uživale s glumcem u luksuznom apartmanu. Djevojka mu je javila gdje je pa je on stigao po nju i ušao u apartman nakon što ga je zaštitar pustio. Kako je rekao, Ashton je i njega pozvao da im se pridruži u jaccuziju. 

- Oni su svi bili goli. Nakon što su ostali napustili apartman, s Ashtonom je ostala Sara koja i dalje tvrdi da su se njih dvoje seksali - tvrde dečko jedne od djevojaka. 

Navode o Ashtonovoj prevari glumački par još nije komentirao. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MiaMajetić 04.10.2011.

    Balavac, ne znam što je Demi uopće vidjela na njemu, a bez obzira na razliku u godinama, činjenica jest da su u braku, pobogu?! tip je kre**n.

  • cistaistina 03.10.2011.

    TAKO TREBA SVAKI DAN,pa nebi bilo nikom cudno..SVAKA CAST

  • norica 03.10.2011.

    Gdje su dokazi?? slike nekakve?? Ili je sada dovoljno vjerovati ljudima na riječ!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare