To je to što me zanima!

S čime se danas bavi Senna M, nekadašnji kralj cro dancea?

Bivši glazbenik danas živi i radi kao autor i izvođač tehničkih naprava, a slobodno vrijeme uživa provoditi sa svojom obitelji. Nema namjeru vratiti se na scenu
Vidi originalni članak

Trenutačno sam najsretniji kad radim s ekipom profesionalaca s HRT-a. Puno učim od njih. Radim na glazbenim showovima kao što su 'The Voice' i 'Porin', otkrio je za Tportal Senna M. Nekadašnji kralj cro dancea danas živi i radi kao autor i proizvođač tehničkih naprava, bežičnih fokusa za kamere, kranova za kamere, postolja za kamere na daljinsko upravljanje i slično. Njegovi proizvodi se prodaju po cijelom svijetu. Sretan je i poslovno i privatno. 

Kad ne radi, uživa vrijeme provoditi sa svojom obitelji. Sa suprugom Jelenom ima devetogodišnjeg sina Denija i sedmogodišnju kćer Selenu. Za vođenje njegove tvrtke zadužena je upravo njegova supruga koja je uz majčinstvo završila fakultet, a za trud je dobila i dekanovu nagradu. 

Nastupi mu ne nedostaju i nema namjeru vratiti se na scenu. O njegovoj karijeri trenutačno se snima i dokumentarni film. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jro 03.04.2015.

    jel to onaj šta je mlatio bivšu ženu?

  • zsmsms 03.04.2015.

    Barem jedan koncert da napravi, bar za nas koji smo slušali dance, dvorana bi bila puna garant.

  • volim hrvatsku 02.04.2015.

    Kad si bila ti beba malena...slatki su mu ženica i dječica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare