To je to što me zanima!

S. Filipčić: Osvojeni novac potrošit ću i na putovanja

Zagrepčanka Sandra Filipčić u kvizu “1 protiv 100” osvojila je 247.090 kuna. Pobjeđivala je i u drugim kvizovima poput "Najslabije karike"
Vidi originalni članak

Kad mi za 15 dana stigne osvojeni novac, prvo ću njime popuniti razne 'rupe’, rekla nam je Sandra Filipčić (41), apsolventica Filozofskog fakulteta u Zagrebu, koja je u kvizu osvojila 247.090 kuna.
- Prije pet godina upisala sam lingvistiku i antropologiju, a sad učim i talijanski pa ću si priuštiti putovanje u Italiju. Već dugo želim vidjeti i Prag pa ću i tamo otići - kaže Sandra, koja je već sudjelovala i pobjeđivala u nekoliko kvizova.
- U 'Milijunašu’ sam sa 125.000 'pala’ na 32.000 kuna, dvaput sam pobijedila u 'Kolu sreće’ i jedanput u 'Najslabijoj karici’. Još čekam 'Kviskoteku’, pa da i to probam - priča Sandra, koja ne vozi pa automobil neće kupiti.
- U Zagrebu je puno lakše kretati se pješice ili javnim prijevozom. Ako je hitno, uzmem taksi - zaključila je vesela Sandra.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gmolak 26.02.2008.

    Da,ja isto mislim da ljudi koji su već negdje prije nastupali na kvizovima poput milijunaša,najslabije karike itd. ne bi smjeli nastupat sad u ovom kvizu 1 protiv 100.

  • sanjaR 25.02.2008.

    Mene najvise smeta sta u tom kvizu sudjeluju 90% natjecatelja iz Milijunasa i Karike. Bez veze.

  • 25.02.2008.

    Ženska je stvarno pametna i načitana - uvijek je bila baš ono, kak se veli, znatiželjna i željna znanja. Malo je otkvačena, ali inače OK. Znam ju privatno od kako je krenula u O.Š.

Komentiraj...
Vidi sve komentare