To je to što me zanima!

S. Hayek: Kuham mužu svaki dan jer je razmaženo derište

Glumica je priznala da se bojala preseljenja iz Amerike u Pariz nakon što se vjenčala za današnjeg supruga, ali je i priznala da danas uživa u kućnoj atmosferi
Vidi originalni članak

Salma Hayek (44) otkrila je da sve manje vremena provodi pred kamerama, a sve više u kuhinji te da je postala prava domaćica. Naime, glumica kuha svom suprugu Francoisu - Henriju Pinaultu jer on jede samo domaću hranu. 

- Dobra sam kao kućanica. Suprugu kuham svaku večer. kad je hrana u pitanju on je razmaženo derište. Iako s jedne strane vodimo glamurozan život, s druge strane, volimo se družiti kod kuće - rekla je glumica koja se nakon vjenčanja iz Amerike preselila u Pariz. 

- Nisam se htjela preseliti i postati kućanica, a sad uživam u tome - objasnila je Salma. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dr40 24.05.2011.

    Ja vjerujem da ona to radi ali ne zato sto joj nema tko nego zato sto je to sexy njenom suprugu i domaca hrana je naravno zdrava.Pozitivno dokazivanje u braku...jako dobro

  • juran 24.05.2011.

    jadnica... s obzirom da je njezino "razmaženo derište" vlasnik PPR-a, najluksuznijih brendova, i ima bogatstvo veće od 16 milijardi dolara, stvarno joj je teško i kuhat i ostati lijepa, iako mislim da sve to rade onih 20-ak kućnih pomoćnica koje imaju.

  • jimij 23.05.2011.

    meni su ovi komentari presmiješni. žena vjerojatno nije to rekla da bi mi govorili "ajme jadna ona" nego su ju pitali nešto u vezi toga i ona je to odgovorila. shvatite, ti ljudi žive život totalno drugačiji od našeg..

Komentiraj...
Vidi sve komentare