To je to što me zanima!

S. Kopljar, Rebić i Jole bili na Ultra Beach partyju na Hvaru

Zabava je počela u 16 sati i nastavila se do ponoći. Jedinstvenoj atmosferi pridonijeli su i nastupi DJ-a Justina Oha, Dillona Francisa, Dipla, Goldiggersa i Afrojacka
Vidi originalni članak

I dok su prva tri festivalska dana privukla više od 120.000 partijanera, tulumu Ultra Beach prisustvovali su samo najveći obožavatelji elektronske glazbe – i to njih 5000 iz gotovo cijelog svijeta. Među njima su bili i Maja Šuput, Aleksandra Dojčinović te Joško Čagalj Jole sa suprugom. U pratnji svoje bolje polovice došao je i Saša Kopljar, a zabavu nisu proputstili ni Tomislav Čubelić, Saša Martinović, Vesna Jelić, Vedrana Lindarić i Ante Rebić.  

Tako su slike Hvara u kratkom roku obišle svijet, dodatno potvrđujući njegov status vrhunske turističke destinacije za najzahtjevnije. 

Zabava je ispred hotela Amfora Grand Beach Resort počela u 16 sati i nastavila se do ponoći. Jedinstvenoj atmosferi u prekrasnom okruženju, osim dojmljivog pogleda na Paklene otoke, pridonijeli su i nastupi DJ zvijezda – Justina Oha, Dillona Francisa, Dipla, Goldiggersa i Afrojacka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ferplej_1 17.07.2014.

    dobro da nije padala kiša , inače bi mu curila u usta . :)

  • beemaja 17.07.2014.

    Meni je Kopljar izuzetno antipatičan lik! Jednom je izjavio da je u našoj zemlji more prehladno za njegov ukus pa on zato ide dalje u toplije krajeve... Koja glupost!

  • 16.07.2014.

    pa ovaj kopljar ima barem 50 godina, zar nije malo too much za ovakve evente?

Komentiraj...
Vidi sve komentare