To je to što me zanima!

S. Lupino manekenke ipak katkad odvuče u krevet...

Poznati fotograf je na turneju Jadranom poveo Playboyeve zečice koje snima u donjem rublju i kupaćim kostimima koje je dizajnirao za Pletix
Vidi originalni članak

Kontroverzni fotograf posljednjih dana obilazi Jadran i fotografira seksi Playboyeve zečice i ljepotice u kupaćim kostimima i rublju koje je dizajnirao za Pletix. Lupino je u Zadru snimao Tinu Kovačević. Priznaje da katkad s modelom završi u krevetu jer nije homoseksualac, no nije htio otkriti uzbuđuje li ga i 26-godišnja Tina, koja se slikala za Playboy, a za njezine obline zainteresiran je i lanac trgovina Victoria’s Secret. Aleksandra Grdić drugi put se skinula za Playboy, ali ne pred Lupinovom kamerom.
- Da sam je ja slikao, već bi ona završila u američkom Playboyu - kaže Lupino i dodaje da je ionako ne bi slikao jer su posvađani.

NIŽETIĆ: NA HVAR SAM DOŠAO ZBOG IVE!
Iva Šulentić ljeto provodi odmarajući se, a na Hvar je došla s Petrom Nižetić zbog poslovne obaveze.
- Došla sam s Krka, gdje sam svako ljeto - kaže 24-godišnja voditeljica. Nije htjela otkriti hoće li im se pridružiti i dečko Luka (24). Njih dvije cijeli su dan provele na Paklenim otocima. Luka je na Hvar došao dan poslije.
- Došao sam zbog Ive - nasmijao se odlično raspoloženi pjevač.

MISS IZ SARAJEVA DOBILA ZLATNI LANČIĆ
U marini Frapa u Rogoznici birala se Miss Adriatic, a program su vodili Mirko Fodor i Iva Jerković. Pobijedila je Sarajka Đenita Đumpor (19). Studira novinarstvo jer želi biti voditeljica. Osim krune, missica je dobila skuter i zlatni lančić. Prva pratilja je Beograđanka Ivana Lazarovski, a druga je Zadranka Ava Karabatić. Izbor je sa suprugom Anom gledao i popularni Jole.
- Super je bilo, a jedva čekam koncert Lennyja Kravitza - otkrio je simpatični Jole.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lannchy 22.07.2008.

    Dzenita Dumpor je MOSTARKA, ne SARAJKA, inofrmirajte se prije pisanja clanka! Kakav neprofesionalizam!!!

  • nina_26 22.07.2008.

    A da...., vidiš, nisam znala.....

  • tajnamoja 22.07.2008.

    Ma šta on ODVUČE, spiljski čovjek?

Komentiraj...
Vidi sve komentare