To je to što me zanima!

S. Lupino: Spreman sam se boriti s Drvišem u kavezu

Nakon tučnjave sa Stipom Drvišem na Farmi, Nova TV Lupinu je angažirala zaštitare. On kaže kako mu nisu potrebni jer se boji samo metka
Vidi originalni članak

Nikog se ne bojim. I da je Tyson navalio kao onaj Derviš, kako sam prozvao tog ljigavca, ja bih mu vratio, kaže Lupino (57).
- Nikad se nikog nisam plašio. I pokojnom sam mafijašu Bagariću rekao da me može ubiti samo metkom jer su moje šake jače od bilo čijih. Meni su zaštitari samo ugodno društvo. S njima sam se družio i na farmi kad sam se zaželio razgovora s normalnim ljudima jer svi drugi su luđaci i ljigavci od kojih mi se povraća - priča Lupino, koji tvrdi da su zaštitari spasili Drviša da ga ne prebije nakon što ga je karate udarcem oborio na pod.
- Spreman sam se s Drvišem boriti u kavezu veličine pet puta pet metara. Ne trebaju nam sudac niti pravila. Samo osigurajte 200.000 eura za pobjednika i vidjet ćete tko će izaći živ - izaziva Lupino Drviša na konačni obračun.
Razgovarao je i s direktorom programa Nove TV Svilanom.
- Siniša kaže da su mu zaštitari rekli kako bi Stipe loše prošao. To mi je bilo dovoljno da odustanem od tužbe zbog nepravednog izbacivanja - priča Lupino pokazujući SMS-ove podrške.
Njegovi prijatelji iz Cetinske krajine i Splita bili su spremni doći u Zagreb, no on ih je umirio. Podržao ga je i Aleksandar Stanković, kojeg je golog do pasa fotografirao u emisiji 'Nedjeljom u dva’.
- Farmu može spasiti samo to da se svi potuku jer nitko ništa ne radi, pa će biti gladni - misli Lupino.


ALEX ĆE POTROVATI SVE FARMERE
Ona Grdićka je krava prljava. Nije se prala već deset dana, fuj. Sve će ih potrovati jer se stalno čoha po pi... i s takvim prljavim rukama kuha, kaže Lupino. Nema bolje mišljenje ni o Stefany, za koju se nagađa da je trudna jer joj kasni mjesečnica.


AKO UDARAM KAO KOMARAC ZAŠTO IMA ZAŠTITARE?
On je stari kreten i jadno biće. Iskreno ga sažalijevam, govori boksač Stipe Drviš (34), kojeg je ogorčilo ponašanje Stefana Lupina (57). Kaže da sad, nakon što je u potpunosti sakupio dojmove, ne žali ni za čim. Tvrdi da nije prvi počeo tučnjavu.
- On je prvi krenuo. Ja sam mu zalijepio jednu, mislim, ja se nadam. Ne sjećam se sad svega što je bilo. I onda se on zaletio na mene. Izbjegao sam ga, okrenuo se i bacio dolje. Ostao sam iznad njega i da sam htio, mogao sam ga... - govori Drviš.
Boksača je nasmijalo to što je svjetski fotograf Lupino unajmio zaštitare, koji ga neprestano čuvaju.
- Ako udaram kao komarac, kao što je rekao, zašto je onda tražio zaštitu? Ma, on vam je skroz lud - smije se.
Stipe je kao pravi “alfa mužjak” zadužio Svisca da, dok njega nema na farmi, čuva djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • A_Anna 08.04.2008.

    Admin...samo da pitam zašto si me obrisao...nisam rekla ništa više nego kao i većina u ovim komentarima...mislim brišete nas,a pišete takve članke koji bi trebali biti obrisani,ako ćemo po vašem nekakvom sustavnom ocijenivanju....Molim obrazloženje što je to u mom komentaru bilo nedolično...mislim ako sam rekla da se Aleks čohala po p.... pa to ste vi sami napisali u svom članku!!!....nije mi jasno!!!

  • traktor123 08.04.2008.

    NIJE MI JASNO ZAŠTO DRELE NIJE OPIZDIO ONU BUDALU STIPU..... SATRO BI GA STOPOSTO

  • traktor123 08.04.2008.

    NIJE MI JASNO ZAŠTO DRELE NIJE OPIZDIO ONU BUDALU STIPU..... SATRO BI GA STOPOSTO

Komentiraj...
Vidi sve komentare