Obavijesti

Show

Komentari 82

S. Lupino: Spreman sam se boriti s Drvišem u kavezu

S. Lupino: Spreman sam se boriti s Drvišem u kavezu
7

Nakon tučnjave sa Stipom Drvišem na Farmi, Nova TV Lupinu je angažirala zaštitare. On kaže kako mu nisu potrebni jer se boji samo metka

VIDEO

Nikog se ne bojim. I da je Tyson navalio kao onaj Derviš, kako sam prozvao tog ljigavca, ja bih mu vratio, kaže Lupino (57).
- Nikad se nikog nisam plašio. I pokojnom sam mafijašu Bagariću rekao da me može ubiti samo metkom jer su moje šake jače od bilo čijih. Meni su zaštitari samo ugodno društvo. S njima sam se družio i na farmi kad sam se zaželio razgovora s normalnim ljudima jer svi drugi su luđaci i ljigavci od kojih mi se povraća - priča Lupino, koji tvrdi da su zaštitari spasili Drviša da ga ne prebije nakon što ga je karate udarcem oborio na pod.
- Spreman sam se s Drvišem boriti u kavezu veličine pet puta pet metara. Ne trebaju nam sudac niti pravila. Samo osigurajte 200.000 eura za pobjednika i vidjet ćete tko će izaći živ - izaziva Lupino Drviša na konačni obračun.
Razgovarao je i s direktorom programa Nove TV Svilanom.
- Siniša kaže da su mu zaštitari rekli kako bi Stipe loše prošao. To mi je bilo dovoljno da odustanem od tužbe zbog nepravednog izbacivanja - priča Lupino pokazujući SMS-ove podrške.
Njegovi prijatelji iz Cetinske krajine i Splita bili su spremni doći u Zagreb, no on ih je umirio. Podržao ga je i Aleksandar Stanković, kojeg je golog do pasa fotografirao u emisiji 'Nedjeljom u dva’.
- Farmu može spasiti samo to da se svi potuku jer nitko ništa ne radi, pa će biti gladni - misli Lupino.


ALEX ĆE POTROVATI SVE FARMERE
Ona Grdićka je krava prljava. Nije se prala već deset dana, fuj. Sve će ih potrovati jer se stalno čoha po pi... i s takvim prljavim rukama kuha, kaže Lupino. Nema bolje mišljenje ni o Stefany, za koju se nagađa da je trudna jer joj kasni mjesečnica.


AKO UDARAM KAO KOMARAC ZAŠTO IMA ZAŠTITARE?
On je stari kreten i jadno biće. Iskreno ga sažalijevam, govori boksač Stipe Drviš (34), kojeg je ogorčilo ponašanje Stefana Lupina (57). Kaže da sad, nakon što je u potpunosti sakupio dojmove, ne žali ni za čim. Tvrdi da nije prvi počeo tučnjavu.
- On je prvi krenuo. Ja sam mu zalijepio jednu, mislim, ja se nadam. Ne sjećam se sad svega što je bilo. I onda se on zaletio na mene. Izbjegao sam ga, okrenuo se i bacio dolje. Ostao sam iznad njega i da sam htio, mogao sam ga... - govori Drviš.
Boksača je nasmijalo to što je svjetski fotograf Lupino unajmio zaštitare, koji ga neprestano čuvaju.
- Ako udaram kao komarac, kao što je rekao, zašto je onda tražio zaštitu? Ma, on vam je skroz lud - smije se.
Stipe je kao pravi “alfa mužjak” zadužio Svisca da, dok njega nema na farmi, čuva djevojke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'