To je to što me zanima!

S. Marić i Iva Panežić vjenčali su se poslije godinu dana veze

Silviju je kum bio Goran Vlaović, a Ivina kuma bila je prijateljica iz djetinjstva. Među uzvanicima bili su i Tomo Šokota sa suprugom, Mario Cvitanović te Stjepan Tomas
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš i diplomirana ekonomistica vjenčali su se u Crkvi Sv. Križa u Sigetu u 18 sati. Silvio Marić (36) i Iva Panežić (27) u vezi su bili nešto više od godinu dana. Goran Vlaović bio je kum Silviju, a Ivina kuma bila je prijateljica iz djetinjstva. Slavlje se nastavilo u restoranu Konjičkog kluba u Zaprešiću. Mladenci su se na vjenčanje dovezli u Buicku. Gosti na vjenčanju bili su i Tomo Šokota sa suprugom Eminom i kćerkicom Korinom, Mario Cvitanović te Stjepan Tomas. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • žohar_1 01.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nerra_1 01.07.2012.

    mladenka je sigurno lijepa žena, ali ova haljina... nikako joj ne stoji; sve visi s nje, vire premršava ramena. Ovo nije kroj za nju! A i ogromne sunčane naočale??? Silvio-super!

  • Monet 01.07.2012.

    sve mi je super samo sunane naoale preko cijelog lica totalno nepotrebne!!! Nek im je sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare