To je to što me zanima!

S. Mehun: Da to nije htjela, ne bi ni bila s Radeljakom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
BIVŠE PRIJATELJICE: Snježana i Vlatka Pokos ne žele otkriti zbog čega su se posvađale. Mehun misli da Vlatka nije napisala cijelu istinu u knjizi
Vidi originalni članak

Ne vjerujem, pogotovo u onaj dio knjige koji se odnosi na Ivanu Banfić (40). No da Vlatki nije odgovaralo, ne bi ni bila s Radeljakom. Mislim da u knjizi nije napisala cijelu istinu, osvrnula se Snježana Mehun (40) preksinoć na reviji na autobiografsku knjigu Vlatke Pokos (40). Poduzetnica je Vlatku primila nakon što ju je Josip Radeljak (67) izbacio iz stana. Posvađale su se nakon nekoliko mjeseci, ali Mehun ne želi otkriti razloge svađe. Snježana, koja je već šest godina u vezi s Mihaelom Galekovićem (29), otkrila je da će se u listopadu vjenčati u Keniji.
- Udat ću se izvan Hrvatske jer volim putovati - kaže Mehun. Dodaje kako bi željela da joj sin Dino (14) dobije brata ili sestru.

IVANA BANFIĆ TUŽIT ĆE POKOS JER ŠIRI LAŽI
Vlatka je u knjizi “Život u raju” napisala kako se prvi put s Dikanom posvađala zbog Ivane Banfić. Pokos je zasmetalo što su se na jednoj večeri prisno došaptavali. Ivana Banfić kaže da će ju tužiti ako ovako nastavi pričati o njoj.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • predsjednik03 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_47154 29.05.2010.

    Žena je ženi najgori neprijatelj!

  • user_47661 29.05.2010.

    A bidne Vlatke,šta joj je uradila ova Lambaša..ccc.. Nije je nikad nitko ovako privesla u životu. Dolly-najbolja glumica,RTL ti nije bezveze dao Oscara. A danas hoda po cesti ka kraljica uz svog Dikna,uzignute glave,s Lanom pod ruku-happy family.A di si ti Vlatka? Mari li tko za tebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare