To je to što me zanima!

S. Mehun namjerno se dva dana pojavila u istoj haljini

Severinin bivši dečko Mate Čuljak na reviju u Zadar je stigao sa sestrom Dijanom Čuljak-Šelebaj i njenim suprugom Vladimirom
Vidi originalni članak

Sudionici Quelle Fashion.hr tri su dana za redom punili šankove zadarskih klubova i barova na vrućim afterima. Kolekcije Ivice Skoke, Envy Rooma i Branke Donassy proglašene su najboljima. Marko Grubnić, Antea Kodžoman i Snježana Mehun nisu propustili nijednu reviju. Snježana se dvije večeri pojavila u istoj bijeloj haljinici.
- Ona prati trendove - rekao je Marko Grubnić. Severinin bivši dečko Mate Čuljak u Zadar je stigao sa sestrom Dijanom Čuljak-Šelebaj i njenim suprugom Vladimirom.
- Došao sam se ovdje malo odmoriti, a revije neću komentirati, kazao je. Iako su reviju u „bijegu od medija" napustili prije kraja, Mate se s prijateljem kasnije pojavio na afteru u Arsenalu gdje su „šankirali" do jutra. Malo dalje od njih istim poslom su se bavili Nenad Korkut, Borut Mihalić i Fashion Guru, koji svoj istoimeni koktel, kaže, nije ponudio Marku Grubniću.
- Dva dana smo smišljali koktel, pet puta sam se napio ali našao sam pravi. Vraćanje nula-pet promila samo pomaže u cijeloj priči, našalio se i otkrio nam sastojke.
- To je brusnica, naranča, sirup za miješanje koktela i votka - rekao je. Partijanerski trio s farme, Hana, Deen i Jelena u Zadru su se družili dva dana, a na afteru su im se pridružili vlasnik zagrebačkog Saloona Maro Srezović te Stipe Drviš, koji je revije gledao u bermudama i japankama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kataryzig20 14.07.2008.

    A tko su oni uopce? Posvuduse i neki likovi koji misle da se kuze u modu...i ta Mehunka,poduzetnica...stalno nekaj poduzima,a nitko nezna kaj.

  • roccoroker 14.07.2008.

    Joj samo kad pročitam ta ljiga imena na čelu sa onim fešn ljudskim korovom od čovjeka dođe mi slabo! Besposličari i šušendare kojima je smisao život glumljene celebritiya, naslikavanje i komentiraje nebitnih i isprazhnih stvari poput nečijeg odijevanja. Pa to je bitno samo njima! Kako im mora biti jadan isprazan život kad im je to smisao, žalim ih!

  • =DJ= 13.07.2008.

    Korkut, Borut i Banović na okupu...vidim ja da je to bio peder party

Komentiraj...
Vidi sve komentare