To je to što me zanima!

S njom bile i žrtve: Lady GaGa izvedbom sve dirnula do suza

Lady GaGa ganula je sve prisutne na oskarovskoj večeri, a Kate Winlset je i zaplakala. Pjevačica je izvodila nominiranu pjesmu 'Til It Happens To You' o seksualnom zlostavljanju
Vidi originalni članak

Lady GaGa (29) nadmašila je samu sebe, samo su neki od komentara na njezinu izvedbu pjesme 'Til It Happens To You' na 88. dodjeli Oscara.

Pjevačicu je najavio američki potpredsjednik Joe Biden (73) koji već godinama zagovara akcije o dizanju svijesti o seksualnom zlostavljanju žena. 

GaGa je pjesmu koju je izvela napisala s Diane Warren. Obje žene bile su žrtve silovanja. Pjesma se nalazi u dokumentarnom filmu 'The Hunting Ground' koji progovora o silovanju na američkim studentskim kampusima. 

- Tu pjesmu mi je uvijek teško izvoditi - kazala je pjevačica koja je prošle godine prvi put progovorila o svom traumatičnom iskustvu. 

Na pozornici su joj se pridružila žrtve zlostavljanja koje su na rukama imale ispisane poruke poput 'nisi ti kriva'. 

Nakon dirljive izvedbe, publika se dignula na noge i ispratila GaGu aplauzom. Kamera je prikazala i reakciju Kate Winslet (40) koja se i rasplakala. Glumica nagrađena Oscarom, Brie Larson (26), stala je ispred pozornice i zagrlila svaku žrtvu zlostavljanja koja je bila na pozornici. 

 

 

Sve o 88. dodjeli Oscara pročitajte u našem specijalu Oscari .

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Roko Manzig 29.02.2016.

    Oscariiiiiiiiiiiiii https://youtu.be/24DXs8kI4tA

  • pernica 29.02.2016.

    odlično otpjevana pjesma ! stop nasilju nad ženama ! stop silovanju žena !

  • Larry Sleaze 29.02.2016.

    Sve ok, samo tko bi nju silovao? Ima li ona špigl?

Komentiraj...
Vidi sve komentare