To je to što me zanima!

'S. Penn je šmrkao kokain, zato me nije mogao vidjeti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je hip hoper Wyclef Jean rekao da se planira kandidirati za predsjednika Haitija, Penn ga je kritizirao jer ga on nije vidio ni čuo na Haitiju
Vidi originalni članak

Nakon što je Sean Penn (50) javno kritizirao njegovu kandidaturu za predsjednika Haitija, Wyclef Jean (40) rekao je da holivudski glumac nije primjetio njegov humanitarni rad na otoku jer je bio 'previše zauzet šmrkanjem kokaina'. Hip hop glazbenik i glumac obrušili su se jedno na drugo nakon što je Jean objavio da se planira kandidirati za predsjednika Haitija nakon razornog potresa koji je odnio više od 250.000 ljudskih života u glavnom gradu Port au Princeu. Penn je rekao da nije vidio ni čuo ništa o njemu u posljednjih šest mjeseci dok je sudjelovao u akcijama pomoći za Haiti. Jean se tijekom vikenda na svom koncertu 'obrušio' na Penna mijenjanjem riječi svoje pjesme iz 2004. godine.
- Imam poruku za Seana Penna. Možda me nije vidio na Haitiju jer je bio zauzet šmrkanjem kokaina - pjevao je Jean. Glumčev glasnogovornik je opovrgnuo pjevačeve tvrdnje.
- Jean je jasno upoznat s fizičkim zahtjevima koji moraju poštovati volonteri na Haitiju. Priče o korištenju droga su smiješne. Haićanska organizacija ne tolerira droge - rekao je glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GoFgO 07.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • damok 07.09.2010.

    Penn je živa legenda, a ovaj wannabe \"bab malee\" mu se nešto javlja...

  • SunTzu 07.09.2010.

    jao ti propali \'reperi\' umisljeni debili prepotnetni!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare