To je to što me zanima!

S. Silvi u liječenju pomažu čak i zagrebački vatrogasci

Kako bi pokrili troškove skupog liječenja, prijatelji Silvije Mišanović organizirali su koncert. U pomoć su joj priskočili i različiti donatori
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da ima toliko divnih ljudi. Potpuno sam iznenađena. Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Šestina je nazvalo upravu Stubičkih toplica i pitalo koliki je dug za moj boravak. Podmirili su sve troškove do 10. veljače, ispričala nam je uzbuđeno Silvija Mišanović (28), koja se još oporavlja od prometne nesreće, nakon koje je ostala nepokretna.
Izvršni dopredsjednik DVD-a Šestine Krešimir Kompesak (34) kaže da su oni uvijek spremni na humanitarne akcije.
- Naši članovi su uglavnom dečki između 20 i 30 godina i među njima ima i Silvinih obožavatelja. Potaknuti situacijom u kojoj se Silva našla, na sastanku su predložili da i njoj nekako pomognemo. Uvijek nam je drago pomoći ljudima koji su na neki način ostali sami, a očito je da je ona ostala prepuštena sebi. Nećemo stati samo na ovoj akciji za nju. Za sve što joj bude potrebno, Silva može računati na nas. Ona je stvarno draga i jednostavna osoba - rekao nam je Krešimir i dodao da to nije novac s računa DVD-a, nego su to članovi sakupili sami te uz pomoć donatora.
- Jako sam im zahvalna i dirnuta - rekla nam je Silva, koja će uskoro morati i na operaciju koljena. Dečki iz DVD-a osigurali su joj i pregled magnetskom rezonancijom.
- Umjesto da čekam do ožujka na pregled, Krešimir mi je pomogao da na pregled odem već 14. veljače - uzbuđena je bila Silva. Pjevačica je zbog liječenja prošli mjesec posudila novac i od kamatara. Trebao joj je novac za liječenje jer od nesreće nema nikakvih prihoda. Nada se da će do rujna potpuno ozdraviti i ponovno početi zarađivati jer je mjesečna kamata za posuđeni novac 10 posto.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 11.02.2008.

    BLJAAAAK !!!!!

  • krizantema 11.02.2008.

    e jebote budala do budale....pa sta jednostavno ne ode uplatit socijalno,vec je mogla 8347464 puta dosad,al neeeee,ona ode posudit od kamatara pa zvat novine da to objavi........

  • entoni 11.02.2008.

    Zbog nesreće mi je žao , ali treba pomoći djeci koja boluju od teških bolesti i onih što trebaju ortopetska pomagala za lakši život, šta takvi nisu u novinama. Svako malo ova kuka tko će platiti troškove pitam se moram li joj nešto poslati mada nemam puno,ali ipak rađe uplatim 50,00, 100,00 kn kad mogu za bolesne i invalide,jednom sam uspjela 200,00 i bilo mi je jako drago no zamjerite, ali prvo sam htjela poslat za Silvu, no ima daleko više onih kojima treba da bi uopće produživali život i možda ozdravili. Ljutite se svi ali ja mislim da ova pretjeruje sa kukanjem tko će joj platiti ! POMOGNIMO BOLESNIMA !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare