To je to što me zanima!

S torbicom od 10 tisuća kuna Grubnić šetao centrom grada...

Marko je nedavno uhvaćen na špici, a društvo mu je pravio prijatelj Momčilo Gurović. Na fotografijama Markovo lice izgledalo je umornije i manje zategnutije
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (37) brine o tome da uvijek dotjeran izađe iz kuće. Svoju ljubav prema skupocjenim i brendiranim krpicama odavno ne skriva. Tako se na društvenim mrežama često mogu naći fotografije na kojima pozira u odjevnim kombinacijama vrijednim nekoliko tisuća eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put Grubnić je pozirao u centru grada Zagreba, a na sebe je 'nabacio' samo brendiranu garderobu. Ralph Lauren majica s kapuljačom i traperice, a kombinaciju je upotpunio s Balenciaga torbom koja se procjenjuje na oko deset tisuća kuna. 

Marko je nedavno uhvaćen na špici, a društvo mu je pravio prijatelj Momčilo Gurović. Na fotografijama Markovo lice izgledalo je umornije i manje zategnutije. Samo nekoliko sati nakon, Marko se na društvenim mrežama pohvalio novom fotografijom na kojoj ponovno pozira s Momčilom. 

Samo na tim fotografijama nisu bile vidljive bore, kao ni podočnjaci, a zubi su bili savršeno bijeli. Pozirali su s pomerancima čija se cijena na tržištu kreće između 10 i 30 tisuća kuna. 

- Ovo je prva njegova prirodna fotografija. Napokon izgleda kao čovjek, a ne lutka - komentirali su pratitelji. Modni stilist ne pegla isključivo svoje fotografije već i one od najbolje prijateljice Maje Šuput (40), a zaslužan je i za blistav izgled operne dive Martine Tomčić (44). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 16.12.2019.

    Kad ga Momcilo stavi u anus, oci iskacu.

  • sanjakorać 11.12.2019.

    Grubnić+Gurić

  • 11.12.2019.

    Ajmo spomenuti u clanku barem 10 puta da je Marko setao sa svojim prijateljem,jer eto,kako cemo bolje navuci patnike da u komentarima pisu da mu to nije prijatelj i da je gey.Jer kao eto,vec ne seru dovoljno po njemu.Ajmo jos jednom,Marko je prosetao centrom sa svojim prijateljem... :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare