To je to što me zanima!

Sa sedam tjedana: Elton John sinčića je već upisao u školu

Glazbenik želi da njegov sinčić, koji je napunio sedam tjedana, pohađa poznatu britansku školu St George pa se ime malenog već nalazi na listi čekanja za upis...
Vidi originalni članak

Iako mu je sin Zachary tek napunio sedam tjedana, Elton John (63) ga je već upisao u školu. Ime malenog Zacharyja, kojeg je glazbeniku i njegovom partneru Davidu Furnishu rodila surogat majka, nalazi se na listi čekanja za upis u poznatu britansku školu St George koja je posebno popularna među pripadnicima britanske kraljevske obitelji. Eltonov izbor škole za svog sinčića ne čudi s obzirom da sva djeca uče svirati instrumente već sa sedam godina. Uče ih i pjevati, a najbolji od njih svake godine pjevaju britanskoj kraljici. Škola je osnovana 1348. godine te prima polaznike u dobi od tri do 13. godina. Najviša cijena koju polaznici plaćaju za pohađanje prestižne britanske škole stoji oko 53 tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • the nija 13.02.2011.

    većina ovih pedera misle da mogu šta hoće, danas se ne smije nigdje spomenuti pedere odmah si ožigan kao homofob, pogotovo ak si javna osoba -kaj bi trebalo slavit njihovu nastranost-žene ne služe kao strojevi za rađanje, ako je želio djete trebao ga je sam rodit-nije Bog napravio Evu da rodi sina Adamu i njegovom "životnom partneru". nijedna majka koja rodi dijete i dadne ga na posvojenje ne živi u nadi da će to dijete dobiti dvije tate , većinom ostavljaju djecu u nadi da će imat normalniji život. to što ovaj ima novce ne znači da je u redu njegov način života. jadno dijete.

  • pravda pravdić 13.02.2011.

    hahaha to s razmnožavanjem big lajk

  • MirnaTravančić 13.02.2011.

    a tata mu ima 63god.! al eto, bar neće imati financijskih problema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare