To je to što me zanima!

Šaban Šaulić: Htjeli su me ubiti u Beču, izboli su me po leđima

Pjevač je u emisiji na srpskoj televiziji Pink otkrio da je preživio pokušaj ubojstva tijekom boravka u Beču. Izboli su ga po leđima te su ga, kako kaže, u bolnici liječnici 'zakrpali'
Vidi originalni članak

Šaban Šaulić (65) je u emisiji 'Ami G show' govorio o svoji mlađim danima kada je, kaže, bio prozvan kraljem narodne glazbe. No njegova priča o stravičnoj noći u Beču ostavila je voditelja bez riječi.

- Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koji ima svjetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osjetio sam nož u leđima. Gledao sam kako da pobjegnem, jer sam bio sportaš. Počeli su me bosti u leđa. Sreća pa nisu u živac pogodili. Samo sam vidio taj stari ulaz. Ništa više. Kao slijepa kokoš - rekao je pjevač, a u studiju je nastao muk. 

Nakon toga je, kaže, vidio dvojicu muškaraca, a jedan od njih ga je udario bokserom. Šaulić je, kaže, bio toliko ranjen da se uplašio kako će nasilnici vidjeti da nisu u stvari 'završili posao'. 

- Htjeli su me ubiti. Prešao sam sedamdeset pet stepenica i ušao u sobu. Počeo sam skidati težak kaput, a sako još teži od krvi. Nazvao sam prijateljicu i rekao joj što se dogodilo. Rekao sam joj da može neću preživjeti dok dođe policija - kaže Šaban.

Zatim je došla hitna pomoć i odvela ga u bolnici pa su ga, kaže, 'zakrpali'. Sutradan se s prijateljima vratio u Beograd. Nije otklrio kada se točno napad dogodio.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • sprangija 06.10.2016.

    Šaban Saulic mnogima duguje novu jetru koju su izgubili slušajući ga

  • yocko 05.10.2016.

    Šaban je zakon za narodnjake.

  • 33beg33 05.10.2016.

    koja laž,danas ga skrpali a sutra sa prijateljima otputovao u bg

Komentiraj...
Vidi sve komentare