To je to što me zanima!

Srpski mediji: Šaulić na tajnom računu skrivao 15 milijuna kn

Navodno za taj račun nije znala ni njegova supruga Gordana niti njihova djeca, piše Kurir.rs. Jedan prijatelj pokojnog glazbenika kaže kako je Šabanova supruga oduvijek bila zadužena za obiteljske financije
Vidi originalni članak

Pjevač Šaban Šaulić poginuo je prije četiri mjeseca u prometnoj nesreći u Njemačkoj, a sada su se pojavile informacije kako je imao tajni bankovni račun na kojem je imao dva milijuna eura (oko 15 milijuna kuna). 

Navodno za taj račun nije znala ni njegova supruga Gordana niti njihova djeca, piše Kurir.rs. Jedan prijatelj pokojnog glazbenika kaže kako je Šabanova supruga oduvijek bila zadužena za obiteljske financije i vodila je računa o ugovaranju njegovih nastupa.

PO PRVI PUT Oglasila se kći Šabana Šaulića: Nikad više ništa neće biti isto...

- Šaban je dio novca stavljao na svoj bankovni račun i za taj novac nisu znali njegovi bližnji, a radio je to kako bi ih financijski osigurao. Razmišljao je unaprijed za slučaj da mu se nešto dogodi - ispričao je prijatelj obitelji Šaulić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako je riječ o deviznom računu u jednoj banci u Njemačkoj te će tom računu Šabanova udovica imati pristup uz odobrenje odvjetnika.  


 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • tonkica_palonkica 04.06.2019.

    colic,brena,saban, ima li Hrvatska kojeg pjevaca da ne moramo svaki dan citat o *rbima

  • iiiih 04.06.2019.

    Ako pisu srpski mediji zasto hrvatske to prenose? Ako mi se to cita citat cu kod srba. Niste mi jasni

  • mdcro24 04.06.2019.

    Neprijatelji me ne zanimaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare