Show

Komentari 38

Srpski mediji: Šaulić na tajnom računu skrivao 15 milijuna kn

Srpski mediji: Šaulić na tajnom računu skrivao 15 milijuna kn

Navodno za taj račun nije znala ni njegova supruga Gordana niti njihova djeca, piše Kurir.rs. Jedan prijatelj pokojnog glazbenika kaže kako je Šabanova supruga oduvijek bila zadužena za obiteljske financije

Pjevač Šaban Šaulić poginuo je prije četiri mjeseca u prometnoj nesreći u Njemačkoj, a sada su se pojavile informacije kako je imao tajni bankovni račun na kojem je imao dva milijuna eura (oko 15 milijuna kuna). 

Navodno za taj račun nije znala ni njegova supruga Gordana niti njihova djeca, piše Kurir.rs. Jedan prijatelj pokojnog glazbenika kaže kako je Šabanova supruga oduvijek bila zadužena za obiteljske financije i vodila je računa o ugovaranju njegovih nastupa.

- Šaban je dio novca stavljao na svoj bankovni račun i za taj novac nisu znali njegovi bližnji, a radio je to kako bi ih financijski osigurao. Razmišljao je unaprijed za slučaj da mu se nešto dogodi - ispričao je prijatelj obitelji Šaulić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dodao je kako je riječ o deviznom računu u jednoj banci u Njemačkoj te će tom računu Šabanova udovica imati pristup uz odobrenje odvjetnika.  


 

Najčitaniji članci