To je to što me zanima!

Šabanov sin Robert borit će se za nasljedstvo: 'Uzet ću svoje'

Ja ću uzeti ono što mi pripada. Zaštone bih uzeo? Ja sam ravnopravan s ostalom Šabanovom djecom i neću odustati od nasljedstva, kaže Robert
Vidi originalni članak

Izvanbračni sin tragično preminulog 'kralja' narodne glazbe Šabana Šaulića, Robert, borit će se za nasljedstvo koje mu zakonski pripada, zbog čega je Šabanova udovica Gordana Šaulić (62) obustavila prodaju luksuzne nekretnine vrijedne sedam milijuna kuna, piše srpski Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gordana je zbog velikih dugova u koje je upala nakon Šabanove smrti objavila prodaju vile od sedam milijuna kuna. Ona je, dok je Šaban još bio živ, uzimala novac unaprijed za njegove nastupe, a taj je novac potrošen. Jedino rješenje da se riješi dugova je prodaja luksuzne vile, ali su nastali problemi kada se Robert počeo protiviti. On se kao ravnopravni nasljednik pojavio na raspravi o nasljedstvu, gdje je zahtijevao svoj dio - ispričao je blizak izvor. 

- Gordana se samo uhvatila za glavu. Nakon prvog ročišta rekla mu je da će cijeli dio biti isplaćen čim proda kuću, samo je potrebno da on odustane od borbe za nasljedstvo. Robert je to odbio uz prigovor kako se neće složiti da se kuća proda sve dok se imovina ne podijeli - dodao je izvor.

NISU U DOBRIM ODNOSIMA Šabanov sin: 'Braća me nisu ni pozdravila na očevom grobu...'

- Ja ću uzeti ono što mi pripada. Zašto ne bih uzeo? Ja sam ravnopravan s ostalom Šabanovom djecom i neću odustati od nasljedstva - rekao je Robert.

Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - rekao je Šaban prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 03.02.2020.

    O mrtvima sve naj bolje....Ali nije ni Saban bas neka ljudina bio po svemu sudeci a tako mi se cini i za zenu mu...Tako je Roberte,uzmi sta ti pripada!!!!!

  • MOC JE U ZNANJU 02.02.2020.

    Naravno . Ne odustaj .

  • 02.02.2020.

    Ima pravo, neka traži. Kad su ga cijeli život šutirali, i na sahrani je stajao postrani kao da je pas, a ne sin, neka uzme sve što mu pripada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare