To je to što me zanima!

Šabanova udovica kupila stan: 'Iskeširala' je tri milijuna kuna

Već je prije nekoliko mjeseci svoju kuću iznajmljivala veleposlanstvu jedne arapske zemlje, a za mjesečni najam uzima više od 35.000 kuna. Sada se preselila u luksuzni stan
Vidi originalni članak

Udovica kralja narodne glazbe Šabana Šaulića, Gordana (62), preselila se iz obiteljske kuće u raskošan, prostrani stan koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće. Prema pisanju srpskih medija, za luksuzni stan u novoizgrađenoj zgradi 'iskeširala' je više od tri milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već prije nekoliko mjeseci je svoju kuću iznajmljivala veleposlanstvu jedne arapske zemlje, a za mjesečni najam uzima više od 35.000 kuna. 

- Gordana je nedavno kupila luksuzni stan u novoizgrađenoj zgradi. Stan ima oko 150 kvadrata, a kvadrat u toj zgradi košta više od 21.000 kuna. Jednostavno se oduševila tom zgradom koja je na dobroj lokaciji, a dodatno joj je značilo što je zgrada u neposrednoj blizini njezine kuće. Našla je svoj mir i osjeća se kao da tu živi godinama. U stanu živi sama, ali ju često posjećuje sin i kćeri - rekao je izvor blizak Šabanovoj udovici. 

Inače, kuća obitelji Šaulić procjenjuje se na vrijednost od oko 7.500 000 kuna. Kuća je relativno nova, a ima četiri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije kuhinje, veliku dnevnu sobu, podrum i dvorište. 

U RODNOM ŠAPCU Šaban Šaulić ipak neće dobiti ulicu: Preskupo je za građane

Podsjetimo, prošlo je više od godinu dana otkako je Šaban tragično poginuo. U Njemačkoj 27. ožujka počinje suđenje turčinu Alsinu Leventu zbog izazivanja nesreće u kojoj je nastradao Šaban. Tada će se njegova obitelj morati suočiti s njim.

- Na prvom ročištu bit će cijela obitelj, tako da ćemo se sigurno sresti. Iskreno, koliko god čovjek misli da je spreman i da zna što može očekivati od nečega, uvijek postoji mogućnost da pogriješi u procjeni. Ne znam kako ću se osjećati u trenutku kad ću ga prvi put vidjeti. Znam da mu se neću direktno obratiti, sačuvat ću dostojanstvo, kao što sam uvijek - rekla je nedavno Gordana.

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Frančeska 07.03.2020.

    Koji ljubomoran narod i komentatori..ženi je ostao novac od muža..i što bi trebala? Koliko tu ima žena koje ne rade pa se smatra da je novac koji muž zaradi zajednički..

  • 07.03.2020.

    Mi smo se počeli opraštat od Olivera Dragojevića i onda su srbi i srpski mediji u hrv jedva dočekali da počnu pisat o Šabanu da nam pokazu da je on imao bolju glazbu od Olivera

  • nnjmkd 07.03.2020.

    U teškoj tuzi i bolu. Brzo je odžalovala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare