To je to što me zanima!

Sabina: Mutti daj ušuti već jednom, prekini me živcirat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Branka Mutti je Sabini prigovorila zbog njezinog ponašanja prema kozi, na što je ona 'poludjela' i rekla joj da ušuti već jednom te da ju jako živcira
Vidi originalni članak

Koze se hitno trebaju pomusti jer će im se vimena u suprotnom upaliti, govorila je Branka, a Sabina je samo šutjela sve dok Mutti nije spomenula njezino ponašanje prema kozi. Nime, Josip je pustio koze iz tora na livadu, a Sabina je jednu kozu, koja se okrenula prema njoj, potjerala nogom i vikala joj 'marš'. Branka joj je prigovorila zbog toga.
- Pa koza je krenula na mene. Daj Mutti, prekini me cijelo jutro živcirat - kazala je Sabina, a Mutti ju je opomenula da ju svi gledaju.
- Ušuti više, je...u mater. Ma ne mogu te Mutti više slušat. Od jutra stalno kvocaš - kazala joj je ljutito Sabina.

IVAN HRVATSKA JE NOVI GAZDA
A šta ću, idemo naprijed - kazao je Ivan Hrvatska kojeg je Ava Karabatić postavila za novog gazdu 'Farme '. Njega je odabrala jer je na nju ostavio najveći dojam.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strikan1 18.04.2010.

    Kad je Oliver prije par godina reka za Mutti da je štraca pomislija san da nije fer tako govoriti nakon svega,ali sad vidin da je čovik reka jednu veliku istinu,zato Oliver izvini.

  • skolic3 18.04.2010.

    tko ovoj žgadiji uopće da da imaju veze sa životinjama? Pa ne znaju se brinut za sebe a kamo li za druge. Mislim da bi udruge imale posla ovdje.

  • 18.04.2010.

    who the fuck is ajvan croatia???

Komentiraj...
Vidi sve komentare