To je to što me zanima!

Sacha Baron Cohen u sljedećoj komediji planira biti Trump?

Bio je neuki reporter iz Kazahstana. Bio je gangster iz predgrađa. Glumio je diktatora, a i stručnjaka i kritičara iz modne industrije. Hoće li se Sacha Baron Cohen vratiti kao Trump?
Vidi originalni članak

Kada pričamo o ludim komedijama, vrlo rijetko se razgovor neće dotaknuti i Sache Barona Cohena. Cohen nikada nije bio sramežljiv što se tiče svojih pošalica i sprdnji u filmovima u kojima se pojavljuje, a u svojem narednom projektu će glumac opet biti u ulozi u kojoj se može i sprdati i šaliti na tuđi način.

Prema navodima iz medija, Fox Searchlight bi trebao pokrenuti novi projekt u kojem bi Sacha Baron Cohen trebao imati glavnu ulogu. Kako se piše, film će se baviti satiričnim pogledom na svijet prikazan kroz oči super milijardera koji se bavi nekretninama.

Ako vas takav opis glavnog lika podsjeća na narednog američkog predsjednika, rekli bismo da se ne varate puno. Premda ništa nije konkretnije izrečeno o projektu, posve je moguće da će Cohen kao predmet sprdnje uzeti Trumpa.

Iako je Cohenov posljednji film, 'NeProfesionalac', relativno loš prošao u kinima, nadajmo se da je to bila samo kratka epizoda te da će se glumac novim projektom osoviti na noge.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Joker123 07.12.2016.

    ovo će bit dobro haha

  • miss.yves 05.12.2016.

    Donald Trump - "Grab Her By The Pussy" ...zaista koja licnost

  • montello 05.12.2016.

    trump koja ličnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare