To je to što me zanima!

Sachi na premijeri svi gledali u gaćice iz kojih su virile dlačice

Glavni glumac akcijske komedije '(Ne)profesionalac' pojavio se na crvenom tepihu na Leicester Squareu bez hlača te u pratnji prave eskadrile ljepotica
Vidi originalni članak

Još je svega nekoliko dana ostalo do početka kino distribucije novog filma komičara Sache Barona Cohena pa je u samo njemu svojstvenom stilu sinoć bila svjetska premijera filma u Londonu. 

Tom prilikom glavni glumac akcijske komedije '(Ne)profesionalac' pojavio se na crvenom tepihu na Leicester Squareu u gaćama iz kojih su provirile dlačice te u pratnji prave eskadrile ljepotica – kako i doliči super-specijalnom tajnom agentu.

Od Barona Cohena već smo navikli da se na premijerama svojih filmova pojavljuje 'u likovima' pa je tako nakon Borata, Brune i Diktatora došao red i na Nobbyja – nogometnog huligana koji, nakon što pronađe svog davno izgubljenog brata, igrom najnevjerojatnijih slučajeva postaje pravi pravcati tajni agent.

Osim u Velikoj Britaniji premijera filma bila je u Francuskoj i Nizozemskoj, a posebno je zanimljivo bilo upravo u Nizozemskoj kada je Nobby posjetio obližnji lokalni pub i uživao u pravom nizozemskom pivu. Na crvenom tepihu u Londonu 
pridružile su mu se i ostale zvijezde filma uključujući Marka Stronga, Gabourey SidibeAnnabelle Wallis te Cohenovu prelijepu suprugu Islu Fisher, a poseban gost bio je i redatelj filma Louis Leterrier

Nakon uvodnog pozdrava i obraćanja gostima premijere u ogrtaču, Nobby se pridružio ostatku filmske ekipe na after-partyju gdje su se, sigurni smo, točile neviđene litre piva kako to i priliči u prisustvu pravog nogometnog navijača.

Nobby (Cohen) ima sve što čovjek iz Grimsbyja može poželjeti – devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu. Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastian od kojega je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobby je napokon pronašao svog brata u Londonu – nesvjestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. 

Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tijekom kojeg Nobby slučajno uništi Sebastijanov život i uslijed čega se obojica nađu u bijegu, uskoro otkrivaju urotu kojom se želi uništiti svijet. Kako bi spasio čovječanstvo, ali i svog brata, Nobby kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformira iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Akcijska komedija '(Ne)profesionalac' u domaća kina stiže u četvrtak, 3. ožujka!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kung fu panda 24.02.2016.

    zašto on nije depiliran??

  • Upala mozga 24.02.2016.

    pogledam sve te silne zene oko njega, pa pogledam njega ...I pomislim... o Boze..kako neko moze biti peder!!???? :)))))

  • Dario Buden Dubec 23.02.2016.

    Najbolja je 4 slijeva i 4 zdesna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare