To je to što me zanima!

Sad će to tek biti show: Cigi, Grdić i Slađa ulaze u 'Parove'

STIGLO 'POJAČANJE' Četvrtoj sezoni srpskog reality showa 'Parovi' pridružili su se i naši estradnjaci Neven Ciganović, Aleksandra Grdić i Slađana Petrušić
Vidi originalni članak

Srpskom reality showu 'Parovi' pridružili su se i domaće estradne zvijezde. 

Neven Ciganović (45),  Aleksandra Grdić (34) i Slađana Petrušić (32) bit će jedni od 21 natjecatelja u showu. Jedina domaća zvijezda koja se okušala u tom kontroverznom realityju bila je Alka Vuica (54). Kantautorica je 2012. iz kuće pobjegla, ostavila novac i putovnicu, i više se nije vratila.

Osim Nevena, Aleksandre i Slađane, za nagradu od 100.000 eura, natječu se i bivši natjecatelji realityja 'Parovi' ili drugih showova sprske televizije Happy. 

Ciganović i Aleksandra već imaju iskustva sa sudjelovanjem u reality emisiji. Ciganović je sudjelovao u domaćem Celebrity Big Brotheru 2008. godine, a u kući se zbližio s Markom Grubnićem. No nakon završetka realityja, Cigi i Modni mačak počeli su se prepucavati po medijima i postali zakleti neprijatelji. 

Aleksandra Grdić bila je natjecatelja showa ' Survivor' 2012. godine. Nakon showa, Aleksandra se u Hrvatsku vratila s 55 kilograma. Show je opisala kao 'ekstreman hard core'. 

- Živjeli smo na riži i vodi, među insektima raznih vrsta i životinjama koje su mogu vidjeti samo na TV-u - tada je pričala Grdić. 

Slađana Petrušić bila je česta gošća u Malnarovoj 'Noćnoj mori', gdje nema što nije radila. Bičevala je Cezara, pjevala je pjesme poput 'Uđi mi duboko' i bila je predmet žudnje svih Malnarovih gostiju. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • f1fun 02.09.2015.

    Za koliko se ono Grdićka praši?

  • MissPiggy 01.09.2015.

    jel moze da se ni ne vrate vise?

  • Gena Vava 01.09.2015.

    Srećom pa sam cijepljena protiv realiti šoa pa uopće to ne gledam iako se pitam na kojoj su razini ti ljudi koje to zanima???

Komentiraj...
Vidi sve komentare