To je to što me zanima!

Sad je valjda službeno: Penn i Scarlett ljubili se u Bijeloj kući

Scarlett mu je sjedila u krilu dok su večerali, čak su se ljubili dok su drugi ljudi jeli. Kasnije su se strastveno ljubili na dvorištu. Cijelo su se vrijeme čvrsto držali za ruke
Vidi originalni članak

Prvo su negirali da su u vezi, a zatim su shvatili da takvo što nema smisla. Na zabavi koju je Barack Obama priredio u Bijeloj kući otišli su tako daleko da su se ljubili pred svim prisutnima. 

- Nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog. Počeli su se ljubiti taman kad su nam poslužili večeru, a ona mu je jedno vrijeme čak sjedila u krilu - tvrdi jedan od uzvanika sa zabave te dodaje kako su Scarlett Johansson (26) i Sean Penn (50) svojim ponašanjem šokirali mnoge. 

Nakon što su se najeli, otišli su u dvorište s još nekoliko ljudi. Glumica je dečka držala za ruku dok je on pušio.

- Kasnije su otišli malo dalje na travnjak i opet se ljubili kao da ne postoji sutra - dodaje izvor.

Par je oko tri sata otišao sa zabave. Penn je svoju dragu ogrnuo svojim sakoom.

- Vani je hladno, prehladit ćeš se - rekao joj je, primio je za ruku i poveo kući.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • logično 03.05.2011.

    ona nije nista posebno lijepa,a on je tako-tako.da nisu poznati bili bi prosjecni par s velikom razlikom u godinama i to je to.

  • user_57334 03.05.2011.

    ma lupajte mi minuse do preksutra, ali on, iako nije nesto prezgodan, ima ono "nesto". a za nju su rici suvisne, cista 10-ka. meni su super. :)

  • koprc 03.05.2011.

    te glumice i svi poznati su odvratni. koliko oni samo partnera promjene a vjerujte mi ne ljube se samo. ti se ebu gdje stignu i s kim stignu. fujjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare