To je to što me zanima!

Sada je i službeno: Axl Rose će biti novi pjevač grupe AC/DC

Službeno je potvrđeno da će Axl Rose zamijeniti Briana Johnsona, kao pjevač grupe AC/DC, na ostatku prekinute turneje, koje bi trebali održati u Europi tijekom svibnja i lipnja
Vidi originalni članak

Službeno je potvrđeno da će Axl Rose zamijeniti Briana Johnsona, kao pjevač grupe AC/DC, na ostatku prekinute turneje. Legendarna je grupa objavila priopćenje: 
-Članovi grupe AC/DC žele zahvaliti Brianu Johnsonu na predanosti i trudu. Koliko god bismo željeli da turneja završi kako je i počela, poštujemo Brianovu odluku da sačuva sluh. Odlučni smo odraditi sve koncerte turneje kako to od nas očekuje vjerna publika i sretni smo što je Axl predložio da nam pomogne u toj namjeri.


AC/DC imaju 12 koncerata koje bi trebali održati u Europi tijekom svibnja i lipnja, a onda će se Rose pridružiti svojim Gunsima na njihovoj ‘Not In This Lifetime’ turneji koja će potrajati od 23. lipnja do 22, kolovoza. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ritabeluga 20.04.2016.

    briana jhonsona nitko ne može zamijeniti, a pogotovo ne ova islužena kreatura..

  • Cezar9 19.04.2016.

    Pratmi i jedne i druge od osnutka. Slušam samo Hard rock. Životna želja mi je biti na koncertu AC-DC. Najbliže sam bio prije par godina , kada su gostovali u Beogradu. Bon Scoot je legenda, Brian je nezamjenjiv, ali Axel je najbolji izbor za kraj..čestitam.. Slušati ću ih i dalje!!!

  • miodrag234 18.04.2016.

    Ako Johnson ne može ovo je najbolje riješenje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare