To je to što me zanima!

Postala striptizeta: Nicki Minaj u spotu oponaša guzatu Coco

Pjevačica u novom spotu glumi striptizetu koja pleše u krilu muškarcima i flertuje s djevojkama. Uspoređuju je s Coco-T jer se i Nicki proslavila bujnom stražnjicom
Vidi originalni članak

Pjevačica u spotu za pjesmu 'Beez In The Trap' pleše odjevena u kostim s leopardovim uzorkom iz kojeg joj ispada bujna guza. Ubrzo se skida u grudnjak i gaće. Nicki Minaj (29) glumi striptizetu koja pleše u krilu muškarcima i flertuje s polugolim djevojkama. Mnogi pjevačicu uspoređuju s Coco jer se i Nicki proslavila bujnom stražnjicom.

Glazbenica je nedavno proslavila rođendan, a na tulumu se ljubila s Madonnom (53) u usta. Madonna je to napravila s Britney Spears prije pet godina. No sad je Nicki puno popularnija od Britney.

Minaj je deklarirana biseksualka, ali taji je li u vezi s djevojkom. Godinama se neuspješno pokušavala probiti na glazbneoj sceni, ali čim je promijenila imidž u seksepilnu ekscentričnu plavušu, uspjela je.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • cardin87 12.04.2012.

    Ma cuj popularnija od britney ????? Britney je institucija za sve ove pjevacice danas ! Jel nicki mozda rasproda svijetske turneje i nakon 15 godina karijere, ..i zaradjuje toliku lovu koliki i britney ? ne ! Tako da ne baljezgajte gluposti, da je popularnija od britney ne bi joj onda bila predgrupa na turneji po americi ;)

  • SunTzu 10.04.2012.

    Nicki je zakon, princeza.. ne znam zasto ljudi koji odvaljuju na Adele i sl. kavansku glazbu tu komentiraju??????

  • khm- khm 10.04.2012.

    napokon "ravne daske" izlaze iz mode :) zivjele obline!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare