To je to što me zanima!

Sada je stvarno kraj: Razdvojili voštane figure Brada i Angeline

Muzej Madame Tussauds iz Londona na društvenim mrežama je objavio vijest o razdvajanju voštanih figura Brada Pitta i Angeline Jolie. Između glumaca postavljen je Robert Pattinson
Vidi originalni članak

Pošto je Angelina Jolie (41) predala papire za razvod od svog supruga, muzej Madame Tussauds u Londonu odlučio je razdvojiti njihove voštane figure.

Vijest da figure Angie i Brada Pitta (52) više ne stoje zajedno, objavili su iz muzeja na društvenim mrežama. Između dvoje uskoro bivših supružnika postavili su Roberta Pattinsona (30).

- Zbog novosti koje su šokirale svijet, potvrđujemo da smo razdvojili figure Brada Pitta i Angeline Jolie - napisali su na svom Facebooku i Twitteru.

Voštane figure glumaca u muzeju stoje od 2013. godine, a uz njih su izložene i replike drugih poznatih među kojima su kraljica Elizabeta II (90), Madonna (58), David Beckham (41) i drugi.

Glumica je u ponedjeljak predala papire za rastavu braka zbog 'nepomirljivih razlika'. Par je bio zajedno dvanaest godina, a vjenčali su se tek 2014. godine. Imaju šestero djece - Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharu(11), Shiloh (10) i blizance Knoxa i Vivienne (8).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tišina mora 22.09.2016.

    pa sad je onda definitivno ,kad voštane figure se razvoje i statusi na društvenim mrežama obrišu onda je sigurno neosporan kraj

  • montello 21.09.2016.

    dosadni su

  • lanchy25 21.09.2016.

    A ni prvi ni zadnji rastaju se i sta sad ajmo plakat. Sad ćete nas silovat još mjesecima s njihovim razvodom i taman kad prestanete Severina će predat papire pa ćete nas silovat s njom. Bemti novinare i portal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare