To je to što me zanima!

Sadistički porivi: Cijela obitelj nije uspjela preživjeti napade

Uljezi zarobe obitelj te ih prisile na strašnu igru. Kako noć prolazi, tako obitelji biva sve jasnije o čemu se radi te shvate kako se njihov strah prenosi gledateljima diljem svijeta
Vidi originalni članak

Ovo je godina u kojoj se Sony baš i nije proslavio. Premda su uspjeli snimiti čak 21 film, a na tržište dovesti 18, ipak se nalaze na petom mjestu zarade. U pokušaju da pomaknu stvari unaprijed, Sony se odlučio na jednu posve novu, ali nadasve besmislenu strategiju.

Pustit će film u kina, no samo na Noć vještica, u deset sati navečer. U pitanju je film 'Keep Watching', koji igra na naše strahove od snimanja.

Pogledajte video

Uljezi zarobe obitelj te ih prisile na igranje užasne igre. Kako noć prolazi, tako obitelji biva sve jasnije o čemu se radi te shvate kako se njihov strah i užas prenosi gledateljima diljem svijeta. Gledateljima koji moraju gledati ili...

U glavnim su ulogama Bella Thorne, Natalie Martinez, Chandler Riggs, Leigh Whannell te Ioan Gruffudd. Režije se po prvi put prihvatio Sean Carter, što demonstrira koliku vjeru Sony ima u ovaj projekt.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare